Nauja Reduced price!
Naujas lotynų Šokių Sijonas Suaugusiųjų Moterų Kutais Kutas Raudona Mėlyna Šluostė Moterų lotynų Šokių Sijonas su Netinkamomis V Formos Sijonas

Naujas lotynų Šokių Sijonas Suaugusiųjų Moterų Kutais Kutas Raudona Mėlyna Šluostė Moterų lotynų Šokių Sijonas su Netinkamomis V Formos Sijonas

€14.54

-9%

€16.15

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: satino, šilko sijonas, sijonas moteris, sportinių šokių suknelė, šokių suknelė standartas, standarto suknelė, diržas sijonas lotynų, raudona pakraštyje sijonas lotynų, midi šilko sijonas, šilko sijonas moteris, sijonas pakraštyje latino.

Patarimai: 1 trumpas sijonas .

Dydis Pranešimas:

Amžius dydžio diagramos yra tik nuoroda!Dydžių yra daugiausia pagal vaikų ūgį.Taigi pls priemonė jūsų vaikai aukštis ir priešingai dydžių lentelė pasirinkite dydį.Jei riebalų,pls rinkitės 1 ar 2 dydžiais didesnius.Konvertavimo Diagramos: atkreipkite dėmesį, 1cm=0.39 colių turite atkreipti dėmesį į šiais atvejais: 1. Vardas, pavardė : Jei esate rusijos pirkėjui .Būtinai palikite savo vardą ir pavardę , jei ne, bet negali priimti paketą, mes negali būti atsakinga 2. Dydis : Prašome palyginti išsamiai dydžių su tavo , prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo , ačiū. 3. Bendradarbiavimas : Jei norite, kad mūsų ilgalaikis bendradarbiavimas su vis labiau palankios kainos.Prašome susisiekti su mumis aktyvus.

4. Spalva :Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.Ačiū už jūsų supratimą.

Prekės Pavadinimas WUYANGTONGDA
Medžiaga Pieno Pluošto
Šokių Tipas Lotynų
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai