Nauja Reduced price!
6pcs Puodą & Pan Apsaugos Pilka Spausdinti Premium Dozatoriumi, Pagalvėlės, siekiant užkirsti Kelią Braižymo Atskiras Apsaugoti Paviršiai, virtuvė, Virtuvės reikmenys

6pcs Puodą & Pan Apsaugos Pilka Spausdinti Premium Dozatoriumi, Pagalvėlės, siekiant užkirsti Kelią Braižymo Atskiras Apsaugoti Paviršiai, virtuvė, Virtuvės reikmenys

€2.76

-40%

€4.67

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: visos raštas, padas visos, keptuvėje dozatoriumi, alavo visos pakabos, naftos nemokamai pan, puodą raštas, silikono visos separatorius, visos apsaugoti, padalintas vazonas, puodą plieno.

Aprašymas

Sustabdyti eikvoti popieriniai rankšluosčiai, kad gali ašarų, rip, ir nemanau, kad padengti paviršiaus plotas ir pusių, puodai ir keptuvės, o tai yra blogai aplinkai.Puodai ir pan apsaugų mes siūlome čia gali padėti jums išspręsti problemą lengvai.Tai gali užkirsti kelią žalos ir užtikrina apsaugą, kai jie yra saugomi, virtuvės ir gabenami į kitą vietą.

Funkcija

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: neaustinis audinys.

- Dydis: Apie 38 x 38cm/15 x 15inch.

- Puiki apsauga virtuvės.Tai gali užkirsti kelią žalos ir užtikrina apsaugą, kai jie yra saugomi, virtuvės ir gabenami į kitą vietą.

- Paprasta ir veiksminga.Vieta virtuvės apsaugų tarp jūsų virtuvės arba indų juos atskirti ir užkirsti kelią braižymo non-stick danga, išvengti lūžių, skaldos, braižymo ir pratęsti gyvenimą savo virtuvės.

- Sukurtas, kad puikiai apsaugoti virtuvės, molio, stiklo, bakeware, keramikos, dubenys, lėkštės ir daugiau.Išsaugoti non-stick danga, jūsų virtuvės arba naudoti kaip trivet.

- Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus ir ilgalaikis naudojimas.

Pakavimo sąrašas

6 x Puodą & Pan Apsaugos Pilka Spausdinti Premium Dozatoriumi, Pagalvėlės, siekiant užkirsti Kelią Braižymo Atskirti ir Apsaugoti Paviršių Puodai

Medžiaga Medžiaga
Funkcija Eco-Friendly
Stilius Modernus
Formos Aikštė
Modelio Numeris Puodo dugno apsaugos padas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai