Nauja Reduced price!
Lankstymo Foot Massager Elektros Šildymo Vonelės Detox Mašina Mašinos Pėdų Spa Jonų Išvalykite Pėdų Masažas Joninių Aqua Ląstelių Spa Mašina

Lankstymo Foot Massager Elektros Šildymo Vonelės Detox Mašina Mašinos Pėdų Spa Jonų Išvalykite Pėdų Masažas Joninių Aqua Ląstelių Spa Mašina

€60.84

-40%

€101.40

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: elektros foot massager, elektros foot massager, asmens massager elektros, pėdų detox mašina, detox jonų spa, slim arbata, vaistažolių snukio vonia milteliai, batų vandens, pėdų spa, scholl foot spa aparatas.

Savybės: 1. Belaidžio nuotolinio valdymo pultas gali valdyti jungikliu, vandens temperatūra, bubble funkcija, raudona, fizioterapija funkciją, patogiau naudoti.

2. Vandens ir elektros izoliacijos, šildymo technologijų, tikrai suprantu, kad visiškai izoliuoti vandens ir elektros energijai, vandeniui, anti‑išsiliejimo, saugūs ir patikimi.

3. Vandens temperatūra snukio vonia massager yra aptikta realiu laiku, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų, overtemperature.

4. Automatinis šildymo ir šilumos išsaugojimo, priima energijos taupymo tiesioginio kaitinimo tipas, kuris gali efektyviai kontroliuoti vandens temperatūrą, siekiant išsaugoti žmogaus kūną patogiai.Paleidus mašiną, temperatūra įkaista iki 45℃, ir mašina automatiškai išlaikyti pastovią temperatūrą, todėl, kad jūs galite mėgautis komfortą, pareiškė snukio vonia massager.

5. PTC šildymo, raudonos šviesos pagalbiniai.saugu šildyti be elektros nutekėjimo.Mokslo roller grandymo + kyšančių taško slėgio vandens kolonėlę masažas atsipalaiduoti nuovargis.Akmenimis formos kyšančių taško masažuoklis mašina ir fizinių masažo voleliu, kuriame imituojamas realus asmuo, masažas, suderinti skirtingus slėgio kiekvienos pėdos taškas, skatinti kraujotaką ir veiksmingai sumažinti padais skausmas, patinimas ir kitų problemų.

6. Vienas mygtukas start funkcija šildymo ir burbuliukų.Daug burbulų, bus išleistas iš burbulas bako apačioje baseino poveikio kojų, todėl pėdų SPA patogiau.

7. Su 20cm / 7.9 į barelį yra pakankamai giliai, kad apatinei kojos standartas suaugusiųjų.Lankstymo dizainas, lyginimo storis yra tik 7cm / 2.76, ir patogus sandėliuoti.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Pėdų Spa Vonia

Medžiaga: ABS +Silikono

Spalva: Balta + juoda

STILIUS: Belaidis nuotolinio valdymo ES 220V, Belaidis nuotolinio valdymo MUS 110V

Nuotolinio Valdymo pultas: 1pc Mygtuką Baterija CR2025 (nepridedami)

Pareigos: Šilumos + burbuliukai + Nuotolinio Valdymo pultas

Nominalus Dažnis: 50Hz

Nominali Galia: 500W

Vardinė Talpa: 4L

Atsparus vandeniui Reitingas: IPX1

Atsiskleisti Dydis: Apytiksl. 41 x 41 x 20cm / 16.1 x 16.1 x 7.9 į

Rėmo Dydis: Apytiksl. 41 x 41 x 7cm / 16.1 x 16.1 x 2.8

Savybės: vandens ir elektros izoliaciją, vieno mygtuko start, apsauga nuo dulkių šilumos išsaugojimo, padengti, tiksli temperatūros kontrolė, automatinis masažas, raudonos šviesos pagalba, sulankstomas sandėliavimui, burbulas deguonies aktyvavimo, nešiojamų rankena

Naudojimas:

1. Griežtai draudžiama naudoti šį produktą, be vandens.Kai naudojate, sulenkite koją, vonia, į butą vieta, įdėkite ją į buitinių 220V arba 110V maitinimo lizdas, ir tada paspauskite perjungimo mygtuką.

2. Žiemą, šiltu vandeniu, maždaug 38℃ gali būti įtrauktas tiesiai į sumažina šildymo laiką produktas.(Jei vandens temperatūra viršija 50℃, pėdų masažas mašina nustos veikti automatiškai).

3. Šis produktas yra skirtas pagal paskirstymo padų acupoints ir struktūra kaulus, tinka visų tipų kojų.Apačioje masažas dalelės gali veiksmingai masažuoja padus iš kojų, kai jūs imtis snukio vonia.Padidinti jėgą, tiesiog pakeisti spaudimas padus, kojas.

4. Produktas yra automatiškai įkaista iki pastovios temperatūros 45℃.Siūloma, kad kojų vonelės trukmė turėtų būti 30min (temperatūrų skirtumas tarp ±2℃ įvairių patalpų aplinką ir snukio vonia, vonia, šildymas yra tinkamas.

5. Po pėdos vonia, įsitikinkite, kad maitinimo jungiklis yra išjungtas, ištraukite kištuką ir išleiskite vandenį iš snukio vonia.

6. Naudojant sulankstomos kojos vonia, prašome pirmos eilės per dvi remti kojos iš vidaus į išorę, kad koja vonia atsistoti, tada paspauskite žemyn sulankstyti minkštos odos viduryje.Po tempimo, galite pridėti vandens naudoti.Jei jis yra surinktas, pirmieji nutraukė elektros energijos tiekimą, užpilkite vandeniu, tada paspauskite sulankstomas minkštas dalis atgal į pradinę padėtį.Pastebėsite, kad kai du atraminio rėmo atitraukimo, jums reikia paspausti sagtis traukti atgal.Po lankstymo, pėdų, vonia, yra kompaktiškas ir patogus sandėliuoti.

Paketų Sąrašo:

1 x Snukio Vonia Mašina

1 x Dangtis

1 x Instrukcija

1 x Nuotolinio Valdymo pultas

Pastaba: Draudžiama naudoti šią mašiną be vandens.

Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Prašymas Pėda
Modelio Numeris Snukio Vonia Mašina
Prekės Pavadinimas TMISHION
Parama Dropshipping/didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Medžiaga Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai