Nauja Reduced price!
Burgkidz Vaikams veiklos lentelės,128 Vnt. Didelių Statybinių Blokų Suderinama visas Plytas Žaislas,Statyba akmenys Stalo Žaidimas, skirtas Vaikams

Burgkidz Vaikams veiklos lentelės,128 Vnt. Didelių Statybinių Blokų Suderinama visas Plytas Žaislas,Statyba akmenys Stalo Žaidimas, skirtas Vaikams

€56.30

-45%

€102.37

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: prekės lego miestas, žaidimas, gf dovana, pliušas, automobilių lego technic, lego xingbao, drrsses vaikai, "lego" ninja, Blokuoti, vaiduoklis stick.

Burgkidz Vaikams veiklos lentelės,128 Vnt. Didelių Statybinių Blokų Suderinama visas Plytas Žaislas,Statyba akmenys Stalo Žaidimas, skirtas Vaikams 5-IN-1 BUILD & PLAY LENTELĖ:

Būti suderinama veiklos stalo, nuimamas dangtelis, 1, kėdės, 4, saugyklų dėžės ir 128 vnt big "pasidaryk pats" statybos blokus.Vaikai gali lengvai maišyti su jų didelis pastatas plytų.DIDELIS PAVIRŠIAUS BLOKAI:

Į stalo paviršius yra pagamintas iš Dvipusis Playboard, galite konvertuoja iš statybos grojimo stalo lygaus paviršiaus lentelė kūrybinės grojimo, ji suteikia puikią žaisti vietos pastato įdomus!AUKŠTOS KOKYBĖS, PATVARUS IR LENGVA VALYTI:

Tvirtas, lengvas plastiko konstrukcija lengva konfigūracija ir pertvarkymas, su lengva snap-kartu surinkimas.Valykite su drėgnu skudurėliu ir nuplauti jį.SURINKTI MATMENYS:

Vaikai lentelėje ir 1 Kėdė Rinkinys puikiai tinka mažiems vaikams amžius 2 ir daugiau, Stalo matmenys: 17.7"L x 17.7"W x 17"H , Kėdės matmenys: 10.35"W x 10.12"D x 17.01"H. GERIAUSIA DOVANA:

Šis Plastikas Vaikų veikla stalas yra puiki dovana bet kokia proga.Puiki dovana arba dovana tiek berniukams, tiek mergaitėms, ikimokyklinukas, ir vaikai.Mūsų blokų patikino, kad viskas yra pagaminti su aukščiausios kokybės, netoksiškas, patvarus iš plastiko ir išbandyta, atitinka visus žaislų saugumo standartus, kurie yra saugūs ir patikimi vaikams.

Lytis Unisex
Amžius > 3 metų
Žaisti Stalo Žaisti Stalo
Tipas Blokai
Suderinama Plytų Žaislas Suderinama Plytų Žaislas
Blokuoti Žaislai Mergaitė Berniukas Blokuoti Žaislai Mergaitė Berniukas
Įspėjimas Negalima valgyti
Plastiko Bloko Forma Netaisyklingos Formos
Statybos Blokuoti Žaidimą Lentelė Statybos Blokuoti Žaidimą Lentelė
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Pastato Blokas Lentelė Pastato Blokas Lentelė
Plastiko Tipas PVC
Prekės Pavadinimas burgkidz
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris veiklos lentelė
Medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai