Nauja Reduced price!
Tvirtinimo prie sienos Stovėti Homepod Mini Turėtojas Erdvės Taupymo Akrilo

Tvirtinimo prie sienos Stovėti Homepod Mini Turėtojas Erdvės Taupymo Akrilo "Bluetooth" Garsiakalbis Lizdo Vadybininkas Homepod MIni Laikiklis

€9.44

-25%

€12.59

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: grindų garsiakalbio stovas, garsiakalbis stovi šuoliai, medienos, anker soundcore liberty 2 pro " atveju, belaidis garsiakalbis, aviečių pi 600, j stulpelio, homepod, Garsiakalbio Stovas, tvirtinimo prie sienos garsiakalbis fm, lopyti akmens.

Funkcija:

OOTDTY

【Puikiai tinka】stovas yra puikus užtikrinant ir pademonstruotų savo HomePod mini bet namuose ar biure.Montavimo aparatūros įtraukti.

【Kabelių valdymo】 Išlaiko HomePod Mini "Bluetooth" Garsiakalbis laido tvarkingai paslėpti, išvengti negraži kabinti virves.Puikiai slepia įkrovimo kabelis ne reversas,Ne Purvinas Laidų!

【Geresnę Garso】-- Turėtojas visiškai atskleidžia homepod garsiakalbis, siekiant pagerinti garso kokybę be jokio bloko - padaryti jį garsiau ir aiškiau.

【Sutaupyti Vietos】montavimo savo HomePod tiesiai ant sienos galite atlaisvinti vietos jūsų gyvenimo sritis ir saugoti savo homepod mini saugoti nuo vaikų ir augintinių.

【Lengvas Montavimas】Montavimo įranga įtraukti, Tiesiog reikia įdiegti jį ant sienos, su tvirtinimo įranga, tada jums bus gauti jūsų namuose tvarkinga.

Specifaction:

Medžiaga:Akrilas

Spalva:Skaidrus

Suderinamumas:Už HomePod Mini Turėtojas

Pastaba:

Jei turite didelį kiekį (reikia tik daugiau kaip 100 jav dolerių), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš duosiu jums NUSTEBINTI KAINA(didesnis kiekis, tuo mažesnė kaina), ačiū!

Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketų Sąrašas:

1x Turėtojas

Siųsti tik Sienos Tvirtinimas (Prietaisas nėra komplekte)

Elemento Tipas STENDAS
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai