Nauja Reduced price!
9/12/15m Ilgio Namų ūkio Drenažo Vamzdis Dredger Teptuku Pratęsti Pavasario Valymo Kanalizacijos Dredger Spyruoklė Jungtis

9/12/15m Ilgio Namų ūkio Drenažo Vamzdis Dredger Teptuku Pratęsti Pavasario Valymo Kanalizacijos Dredger Spyruoklė Jungtis

€54.18

-14%

€63.74

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: švarus vamzdis, tial springs, drenažo pavasario, Kaip 14mm plieno vamzdis, pramonės vamzdžio dalys, girtas pavasario, vyras pavasario, spiralės pavasario, militar springs, pavasario weddig.

Pratęsimo springs

Shippment: 1.Prieš pateikiant užsakymus, prašome patvirtinkite, kaina ir kitos detalės su mumis. 2.Kai tvarkymo tvarka, prašome patikrinti pristatymo adresą, pašto kodas ir tel.nėra.ect. 3.Mes organizuojame pristatymas per 7 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą. 4.Paprastai, mes išsiųsti savo užsakymą kartu DHL .Tačiau jeigu jis yra skubus, galite mokėti papildomai, laivybos mokestis, mes atsiųsime jums per kitus išreikšti taip toliau .

Grąžinimas: 1) Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 10 dienų nuo sąskaitos gavimo dienos daiktų, be jokios priežasties. 2) Grįžo elementai negali būti naudojami ar sugadintas. 3) Pirkėjai yra atsakingas už žalą ar nuostolius, straipsnius, kai jis grįžo.ir nereikia gauti visa grąžinamoji išmoka. 4) Pirkėjai yra atsakinga už laivybos mokestis, siekiant grąžinti prekes.Freeback: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Mes tikrai vertiname tai.Jei turite bet kokių klausimų.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis.Ačiū.

Naudojimas Pramonės
Nemokamai Ilgis 9/12/15 matuoklis
Modelio Numeris Suspaudimo spyruoklės
Kilmės KN(Kilmės)
Krovinio Rūšis suspaudimo
Prekės Pavadinimas bendro darbo
Stilius RITĖ
Iš skersmuo 16mm+10mm
Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Medžiaga PLIENO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai