Nauja Reduced price!
Nešiojamas Sulankstomas Pet Palapinę, Šunį Aštuoniakampis Šuo Tvora, Lauko Būdos Pet Palapinę, Šunį Namuose Narve Vandeniui Pet Products

Nešiojamas Sulankstomas Pet Palapinę, Šunį Aštuoniakampis Šuo Tvora, Lauko Būdos Pet Palapinę, Šunį Namuose Narve Vandeniui Pet Products

€17.36

-41%

€29.43

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lovos šuo, šuo playpen, pet playpen, Plunksna, telšių, didelis šuo crate, bagažo šuo tvora patalpų, nešiojamų pet narve palapinė, šuo fenc, šuo namo lauko.

Aukštos Kokybės Nešiojamas Sulankstomas Pet Palapinę, Šunį, Namus, Kvėpuojantis Pet Veislynas Aštuoniakampis Narve Šuo Tvora, Lauko Šuo House Pet Products

Savybės:

1. Kvėpuojantis akių audinio galima iš dalies žr.-per poveikį ir geriau, oro vėdinimo, kuris gali leisti savo augintiniai, siekiant sumažinti nerimą ir atlaikyti atskyrimo lengviau.

2. Atsparus vandeniui Oksfordo pagrindo leidžia drėgmei atsparus ir anti-slip veiklos stabilios krovos ir tvirtas pagrindinį rėmą ir aštuonių plokštės užtikrins saugią vietą, atskirti savo naminių kačių arba šunų ir nuolat juos apsistoję kurioje vietoje norite veiksmingai ir atskiras būdas.

3. Sulankstomas dizainas leidžia lengvai nustatyti ir pašalinti, efektyviai taupyti saugojimo vietą ir rezultatas keliamoji vėjas, kai nenaudojate ar perkeltas iš vienos vietos į kitą, kai reikia, kad visiškai atitiktų jūsų on-the-go poreikius.

4. Idealiai tinka šuniukai, kačiukai, maži šunys, triušiai ir vėžliai, gali būti naudojama, siekiant apsaugoti jūsų augintinius nuo priėmimo problemų, kai jums išvalyti namus, arba sustabdyti tolesnį plitimą, ar koreguoti nusikalsti kaip bausmė ir pan.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Oksfordo Audinys, Akių

Spalva: Mėlyna/Ruda(Pasirinktinai)

Dydis: S: 74*74*43cm/M: 91*91*58cm(Pasirinktinai)

Pakuotė:

1* Pet Žaisti Narve Palapinė

Pastaba:

Prašome leisti tam tikrą nuokrypį dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.

Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Medžiaga Oksfordo Audinys, Akių
Modelio Numeris 77818201
Funkcija 1 Pet Telšių Šunų Namai
2 funkcija Aštuoniakampis Narve
Tipas Šunys
Taikoma Šuns Veislė Universalus
4 funkcija Pet Veislynas
3 funkcija Kvėpuojantis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai