Nauja Reduced price!
Tris Lankstymo Automatinis Skėtis nuo Lietaus Moterų Auto Prabanga Didelis Vėjo Skėčiai akademijos Vyrų Dvigubo sluoksnio 10 Šonkaulių Didelis Skėtis

Tris Lankstymo Automatinis Skėtis nuo Lietaus Moterų Auto Prabanga Didelis Vėjo Skėčiai akademijos Vyrų Dvigubo sluoksnio 10 Šonkaulių Didelis Skėtis

€11.62

-24%

€15.49

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mielas skėtis moteris, bmw m skėtis, skėtis, konteinerių skėtis, šalies skėtis didelis, akademijos skėtis atveju, huawei mediapad 10 ekrano pakeitimas, mielas saulės skėtis, automatinis skėtis vaivorykštė, aparatas skėtis.

1. Uždaryti dydis: 32x6.5x6.5CM

2. 10 stipinai .langai su stiklo rip, Vėjo įrodymas.

3. 190T Eponžas Drabužiai

Auto atidaryti skėtis teikia greitas, patogus oro apsaugos dėl šių nenuspėjamų drėgnas, lietingas dienas.Skėtis puikiai tinka supimas į savo maišą, automobilį ar lagaminėlį momentinių apsauga nuo lietaus.Rėmo dotacijos super stiprumo jos daug baldakimu ir rankena siūlo aptakus, kad važiuojant šlapia danga.

Nauja dviaukštė 190T Eponžas Visiškai automatinis Skėtis nuo Saulės 3 Lankstymo 10 Šonkaulių, langai su Stiklo Stipraus Vėjo Lietaus Moterims, Vyrams, Kelionės

Dydžių & Spalvų Paaiškinimas:

Dėl skirtingų metodų, rankinis matavimas ir matavimo, prašome leisti 1-2cm paklaida.

Dėl skirtingų monitorių ir fotografijos priežasčių.Spalva nuotraukoje atsiliepimus gali skirtis.Mes stengiamės išlaikyti nekilnojamojo spalvos.

Prieš Pirkdami, Perskaitykite Šį Tekstą, Atidžiai Bus Sumažinti Kai Kurių Nesusipratimų, Taip Pat Padės Mums Augti Kartu.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Mes teikti profesionalias lašas laivybos paslaugas.mes galime siųsti prekes jūsų klientams

1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš pristatymas.

2. Jei esate Skubiai Pirkėjas turi elementą, Jei jūs negalite laukti, kantriai China Post Oro Pašto paketą, Prašome pasirinkti Express būdu.jei pasirinkote Kinija Paštu, Oro Paštu, kai ji vėluoja transportas.Prašome neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčų, bet mes mielai norime jums padėti išplėsti perdirbimo kartus jūsų užsakymą.

3. VISOS Prekės yra prieinami, kai jums mokėti.ususlly mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir išvežti savo paketą per 48 valandas.Po paketo, kurį norite siųsti, ji negali kontroliuoti mus.Tai labai priklauso nuo tarptautinės laivybos, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti, jei turite bet koks delsimas, mes stengiamės padėti jums praneškite mums.

4. Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

5. Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.

6. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ir kitų mokesčių.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus, Mes raginame jus susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Apie Transportavimo

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų.mes jums pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Kontrolės Visiškai automatinis
Prekės Pavadinimas GQIYIBBEI
Dydis 55-61cm radius
Kilmės KN(Kilmės)
Išorės Rėmas Medžiaga Eponžas
Produktas Saulėtą, ir Lietingą Skėtis
Tipas Skėčiai
Medžiaga Ketaus Vamzdis
Funkcija Lankstymo
modelis Trys-sulankstomas Skėtis
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Modelio Numeris A365

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai