Nauja Reduced price!
80/150/200cm Išardomi Lankstus, Vandens atraminės Juostos Dušo Barjerą Vandens Kamščiu su tvirtinimo klijai Namų Virtuvė Vonios kambarys

80/150/200cm Išardomi Lankstus, Vandens atraminės Juostos Dušo Barjerą Vandens Kamščiu su tvirtinimo klijai Namų Virtuvė Vonios kambarys

€10.51

-20%

€13.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: butas gumos juostelės, stiklo orchidėja, barjeras, dušo, barjero vandens, skaitmeninis dušo termostatas, barelį sausas krepšys, kilimų elnias, silikono vandens kliūtį dušo, orb dušo, 1090mhz.

80/150/200cm Išardomi Lankstus, Vandens atraminės Juostos Dušo Barjerą Vandens Kamščiu su tvirtinimo klijai Namų Virtuvė Vonios kambarys

Kulka Taškų: 1、lanksčiau: Ši vandeniui juostelės yra lankstesnė, nei vandeniui juosta ant rinkos, ir ji turi daugiau darbo erdvės, kad būtų geriau pasiekti norimą efektą.

2、aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš gumos medžiagos, vandens kamštis yra minkštas ir hermetiški, nebuvo lengva sugadinti, nėra lengva ištekėti.Įvairių formų gali būti sukurta.Pats produktas turi lipnia juosta apačioje ir vandeniui juosta, ir ji gali būti įdiegta po ašarojimas off, kuris yra labai taupantis.

3、Gaminio Dydis: produktas yra prieinami įvairių dydžių, 80/150/200cm ilgio ir 3cm aukščio.Jis gali būti lengvai sumažinti iki reikalingo ilgio.

4、Platus: atsparus Vandeniui juosteles tinka tualetai, dušai, skalbimo mašinos, virtuvės kriauklės, indų plovimo stalų, grindų, vonios kambario grindis, vonios duris, distiliavimo nuosėdos ir t. t..

5、Lengva Naudoti: Kiekvieną vandeniui juosta taip pat yra numatyta su specialios gumos klijai.Šis metodas yra naudojamas švarus paviršius ir taikyti klijų tiesiogiai.Ji gali būti išgydoma kambario temperatūroje 12-24 val.

Specifikacija:

Pavadinimas: Dušo Barjerą Vandens Kamščiu

Medžiaga: guma

Dydis/svoris(apie)

80cm/31.50 tam, 200g

150cm/59.06 tam, 500g

200cm/78.74 tam, 700g

Įpakavimas: opp krepšys

Funkcijos: Sustiprinta, minkštas ir nekenksmingas, hermetiška juosta yra minkštas ir ne skauda koja, užtikrinti saugumą jums ir jūsų šeimai.Ten yra gumos juosta apačioje produkto.

Pakavimo Sąrašas:

Vandens Kamščiu *1

Klijai*1

Instrukcijos:

1. Nuvalykite nuo vandens ir dulkių ant žemės.

2. Nustatyti padėtį vandens išlaikyti juosta ir pažymėkite jį ant žemės, su rašikliu.

3. Pašalinti klijų ir įdiegti vandeniui sluoksnį į pažymėtą vietą.

4. Sandarinimo gumos juosta ties ta vieta, kur baigiasi vandens barjeras liečiasi su siena.

5. Taikyti klijų abiejų pusių vandens sustabdyti ir taikyti tolygiai.

6. Taikyti klijų sluoksnis aplink vandeniui juostelės geresnį sukibimą.

vandens atraminės juostos Dušo Barjerą Vandens Kamščiu
Technics Mašina Padarė
Medžiaga Guma
modelis Kietas
Prašymas vonios kambarys
Modelio Numeris vandens kamščiu
Stilius Modernus
Dydis Large

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai