Nauja Reduced price!
Pokerio Drobės Tapybos Sienos Meno Dekoro Plakatai Ir Spausdina Nuotraukas, Už Namų Sienų Plakatai, Paveikslai Ant Sienos

Pokerio Drobės Tapybos Sienos Meno Dekoro Plakatai Ir Spausdina Nuotraukas, Už Namų Sienų Plakatai, Paveikslai Ant Sienos

€5.62

-46%

€10.41

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: menas, juoda balta, derliaus pokerio plakatai, didelių paveikslų ant sienos, pokerio sienos lipdukas, dviratininkas drobė menas, pokerio plakatas, pokerio kortelės pokerstars, maišytuvas baseinas, spausdinti moteris, skydelis drobė menas.

[xlmodel]-[custom]-[49419]

- Drobės paveikslas yra atspausdinta ant Drobės, kas yra vienos rūšies geriausia medžiaga sienos menas,jis yra storas,storng,atsparus vandeniui,plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka.Jis idealiai tinka namų dekoro vaikų kambario, miegamojo kambarį puošybos ir dovanų. - Plakatas ateiti be sienų , jei reikia , patvirtinkite, kad mums prieš jums užsisakyti.Pastaba: Tai yra drobės plakatą, tik medinis rėmas nėra įtrauktas

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[49420]

-Keturių Garantijas Vartotojams=Pirkinių Tikri

-Jei yra kokių nors

kt, prašome susisiekti su mumis dėl grąžinimo arba pakeitimo, kaip ilgai, kaip jūs patenkinti, nieko nėra problema.Kliento Atsiliepimai(Didžiosios Atsiliepimų procentas yra didesnis nei 99% ) yra įrodymas, kad mūsų tikroji veiksmus.

A : Mes palikti papildomų 5cm balta briauna rėminimas paveikslų (kaip nuotraukoje parodyti)

pavyzdžiui: jūs perkate paveikslų dydis 60x90cm , iš Viso Dydžio paveikslų jums gauti :(5+60+5) x (5+90+5) = 70x100cm

B : Jei norite užsisakyti papildomų 5cm spalva veidrodis krašto rėminimas paveikslų ,prašome ją palikti mums žinutę(mirror edge).

1, Protinga kaina.Mes galime padėti jums surasti labai balansas tarp kokybės ir kainos. 2, Geros kokybės.Mes turime griežtas kokybės kontrolės sistema ir gerą reputaciją rinkoje. 3, Geras aptarnavimas.Atsakas bus atsakyta per 24 valandos gavusi bet kokį skundą ar prašymą. 4, Aplinkos Apsauga.Mes turime advanced & aplinką tausojančios sistemos. 5,Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. 6,Kaip spalvų rodomas kiekvieną prietaisą gali būti šiek tiek skiriasi, spalvas tikrasis produktai gali atrodyti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos pamatysite. - Tai yra visiškai normalu, jei negalite priimti tai, prašome užsakymą. 7, Apie Kadro.Mūsų Produktas yra be rėmo.Tik Drobė.Tačiau šis dydis yra įprastų nuotraukų rėmo dydis ir jūs galite gauti tinkamo dydžio rėmas lengvai 8,tapyba yra ne rankų darbo , tai yra spausdinami mašinos . 9 paliekame papildomų 5cm balta briauna jūsų kontrolės.Pavyzdžiui, jei jums pasirinkti paveikslo dydis 60x90cm, tiesa bus 70x100cm. - Jei jums nereikia, prašome palikti pranešimą "Ne kraštas". "Veidrodiniai kraštas" - taip pat GERAI.

[xlmodel]-[custom]-[49422]

Galite Mokėti Kreditine Kortele arba kitiems Privatiems Banko Kortelę per Alipay Tiesiogiai , Jūs taip pat gali sumokėti per Western Union, Paypal, arba T/T Banko pavedimu, Pinigų, prašome leiskite mums žinoti, jei turite kokių nors klausimų .Ačiū .

-Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas po jūsų mokėjimas patvirtino, (Trumpas tvarkymo laikas ir nemokamas pristatymas),Jei kai kurie Modeliai turime Sandėlyje , Ji gali laivas per vieną dieną ,Jūsų užsakymai bus išsiųsti per Pašto Registruotu Oro Paštu, Epacket, Patogiamgyvenimui.lt Standartinis Pristatymas,DHL, EMS, "FedEx" ir UPS.

-Visos mūsų prekės bus išsiųstos nurodytu adresu siūlomas pirkėjams, prašome patvirtinkite savo adreso atidžiai prieš mokėjimą.Taip pat galite palikti mums pranešimą keisti adresą kol mes laivą iš savo sklypo.Kai ją išvežti, jis negali būti pakeistas, bet daugiau.

-Paprastai laivybos laikas bus užtrukti apie 7-60 darbo dienas.Tai priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jei jums nereikia gauti jūsų sklype per mėnesį, nedelsdami susisiekite su mumis.Mūsų kaina neapima visų importo mokesčių, ir jūs esate atsakingi už muitus.

-Ilgis yra ilgesnis už 28 colių, sklypas yra per ilgas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu atsisakė pripažinti, kad daugiau nei 28 colių,bus išsiųsti express, siųsti express skiriasi pagal skirtingų šalių.

-Kartais siunta bus pristatyta jūsų pusėje lėčiau nei anksčiau dėl blogo oro ar muitinės priežasčių,jei jūs vis dar negavau savo paketą, o pavedimas bus uždarytas greičiau,susisiekite su manimi pratęsti laiką, iki 20 ar daugiau dienų .Ačiū!

-Stebėti internete prieinama.Sekimo numerį ir interneto svetainėje bus siūloma kai daiktai gabenami.

-100% pasitenkinimo garantija.Visi mūsų atvaizdų yra HD versija.

-Prašome palikti Atsiliepimus su 5 Žvaigždėmis, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų, Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai naudingi kitiems pirkėjams ir jav .

-Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų , prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą dėl laiko, kad jums malonu .Ačiū jums labai .

Paramos Bazės Drobė
Be Rėmelio Drobės spausdintos tik( be rėmo)
plakatas Drobė Plakatas
Forma Vieną
Technics Purškiamojo Dažymo
Originalus No
Poveikis Apdailos Papuošti Savo Kambarį
Stilius abstraktus
Modelio Numeris CL1795-1811
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CHENLAIART
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Formos Vertikalus Stačiakampis
Pakavimas Valcavimo Vamzdis
Medžiaga Drobė
Technologijos Giclee Spausdinti
Medžiagos Atsparus vandeniui, drobė ir pigmentinio rašalo
Tvarkymo Laikas 1-4 Darbo Dienas Po Mokėjimo Patvirtinimo
Pritaikytas dydis, ir dizainas Taip, Prašome Susisiekti Su Mumis
Plakatas ir Spausdina Spausdinama Ant Drobės
Produkto Naudojimas Namų Namų Gyvenamieji Kambariai Miegamieji Biurai, Kavinės, Viešbučiai
Dalykai abstraktus
Drobės Paveikslai Namų Dekoras
Rėmas Mes Galime Padaryti, Įrėminti Paveikslai, Jei Jums Reikia Susisiekite Su Mumis
Drobė Spausdinama Nuotrauka už Kambarį
Tipas Drobė Spaudiniai
gaminio dydis Kiekviena Drobė, Tapyba Turi 5cm Papildoma Balta Briauna 4 Pusių
Sienos Menas paveikslų gyvenimo kambario sienos
Rėmelio režimu Neįrėminti
Nemokamas Pristatymas Taip Nemokamai Shpping

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai