Nauja Reduced price!
Kokybės apvalios kaklo stebėjimo ilgas-trumpas rankovėmis marškinėliai plisuotos klubo sijonas kostiumas moterų 2020 m. rudenį naujų

Kokybės apvalios kaklo stebėjimo ilgas-trumpas rankovėmis marškinėliai plisuotos klubo sijonas kostiumas moterų 2020 m. rudenį naujų

€21.80

-33%

€33.03

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: motociklo kostiumas moterims, juoda gėlių maxi sijonas, striukė moto moterims, Sijonas, pearl tracksuit, sijonas kostiumas moterims, švarkas sijonas kostiumas, juodos spalvos šifono maxi sijonas, babydol marškinėliai modelis, sijonas kostiumas moteris.

Matavimo CM, Krūtinės Plotis(kailis) juosmens(kailis) Rankovės Ilgis(kailis) Kūno Ilgis(kailis) Juosmens Plotis (sijonas) Klubo(sijonas) Sijonas Ilgis(sijonas) Vienas dydis 70-80 80-90 50 36 62-82 86-94 42 Matavimo Colių Krūtinės Plotis(kailis) juosmens(kailis) Rankovės Ilgis(kailis) Kūno Ilgis(kailis) Juosmens Plotis (sijonas) Klubo(sijonas) Sijonas Ilgis(sijonas) Vienas dydis 31.5-35.4 27.6-31.5 19.7 14.2 24.4-32.3 33.9-37.0 16.5

Audinys: Medvilnė

Dydis

Vienas dydis

Viršuje: Krūtinės Width80-90CM waistline70-80CM, Rankovės Length50CM Kūno Length36CM

Sijonas: Juosmens Plotis (sijonas)62-82CM Hip86-94CM Sijonas Length42CM

Pastaba:

* Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektas, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos parodytos nuotraukose.ačiū

* Prašome leisti 1-3 cm paklaida dėl rankinis matavimas.

* Azijos dydis yra mažesnis nei ES / JAV / UK dydis, patikrinkite dydį detales prieš perkant.ačiū

* Šiek tiek spalva / modelis skirtumai tarp partijų

* Apie Siuntos

1) laivybos visame Pasaulyje .. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

2), s & h neapima pareigos, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai yra tvarkomi per pažadėjo dienų po mokėjimo tikrinimo.

4) Mes tik laivas patvirtino adresai.Savo užsakymą adresai turi suderinti savo pristatymo adresą.

5) nuotraukos parodė, yra ne faktinė prekių ir skirti nuoroda tik.

6) pristatymo laikas paslaugą teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Kelionės laikas gali skirtis, ypač per šventes.

7) Jei jums nėra gavę jūsų užsakymą per 39 dienas nuo mokėjimo datos, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti pristatymo ir atsakyti kuo greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie Mokėjimą

* Mokėjimas turi būti atliktas per 7 darbo dienas po užsakymo.

Grąžinimo ir atlyginimo

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir mes ne pateikti jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Išimčių nėra!Pristatymo kaina bus ne pirkėjo sąskaita.

2) Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti ir užsakymo numerį.

3) mes grąžinsime jūsų vardas laimėti kainos, išskyrus laivybą išlaidas, gavęs prekes į savo pradinę būklę ir pakuotės su visos dalys ir priedai.

Apie Garantija

1) 12 mėnesių ribota gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir / ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2) Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir nurodyti savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikytų aukštus 5-žvaigždučių meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome jus susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Medžiaga Medvilnės
Stilius Moto & Dviratininkas
Rankovės Stilius Žibinto Lankelį
Ziajać Ilgis(cm) Kelio Ilgis
Modelio Numeris TZ-079
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
komponento kiekis 30% ir toliau
Drabužių Ilgis ilgai
Prekės Pavadinimas DIOSA ŽIŪRĖK
Apykaklės V-Kaklo
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas NĖRA
metai ir Sezonas sąrašą rudenį 2020 m.
Taikoma amžius 18-25
Ziajać Uždarymo Tipas Raišteliu
Amžius Amžius 16-28 Metų
Kilmės CH(Kilmės)
Apdaila modelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai