Nauja Reduced price!
Japonų Stilius, Spausdinta Šunų Krūtinės Diržas Audinio Bowknot Krūtinės Dirželis Reguliuojamas Katė Diržas Diržas Mažylis Pėsčiomis Veda

Japonų Stilius, Spausdinta Šunų Krūtinės Diržas Audinio Bowknot Krūtinės Dirželis Reguliuojamas Katė Diržas Diržas Mažylis Pėsčiomis Veda

€3.54

-49%

€7.07

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šuo har, hlbb šunų antkaklis, neko šunų antkaklis, aitvarai šunys, katinas diržas, šuo pug, šuns pavadėlio atsiimti, korsetas sexi, korsetas moterims, medžiaga japonų.

Modelis: Gėlės Medžiaga: Poliesteris

Sezonas: Bet kuriuo metų laiku

Savybės: nuimamas

Tipas: Krūtinės diržas

1. Medžiaga: suede superfine pluošto medžiagą, cinko lydinys, mygtukus ir priedai.Antkaklis yra tvirti ir ilgaamžiai.

2. Savybės: zomšiniai superfine pluoštas yra minkštas ir patogus, naminių gyvūnėlių draugiškas, negadina kailį, ir odą, ir nėra lengva patekti, kai veikia.Dizainas liemenė gali padaryti šuo jaučiasi patogu ir lengva nešioti, ir jūs neturite jaudintis, kad jie nebus bendradarbiauti.

3. Dizainas: Japoniško stiliaus dizainas gali padaryti apykaklės puiki dekoracija šunys.Naujas dizainas gali padaryti šuo patrauklumo ir tampa dėmesio šuo ne šalys, vestuvės ir daug kitų progų.

4. Funkcija: galite išlaikyti jūsų šuo jūsų pusėje, o pėsčiomis. 5. Pastaba: Tik tuo atveju, prašome atidžiai matuoti dydžio jūsų šuo, ir atidžiai suprasti, dydį mūsų antkakliai, tinkamai apykaklės dydis gali užtikrinti, kad šuo jaustųsi patogiai.

Tipas Diržai
Funkcija Atsiskyrusio
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
modelis Gėlių
Medžiaga Poliesterio Mišinius
Sezonas Visi sezonai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai