Nauja Reduced price!
Naujausias Balta G20 WIFI, GSM Namų Apsaugos Signalizacijos Sistema Tuya Smart Įsilaužimo Signalizacijos Komplektas su 433Mhz Belaidžio Detektorius ir Durų Jutiklis

Naujausias Balta G20 WIFI, GSM Namų Apsaugos Signalizacijos Sistema Tuya Smart Įsilaužimo Signalizacijos Komplektas su 433Mhz Belaidžio Detektorius ir Durų Jutiklis

€38.77

-40%

€64.62

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: gsm signalizacija, jutiklis wifi, pereiti tuya, signalizacijos secur, 240v signalizacijos, cerradura seguridad, gsm vielos, signalizacijos sistemos, durų tuya smart, signalizacijos namų "wifi", signalizacija gsm sistemos.

Skelbimas :

1. Baterijos nėra įtrauktos, nes aviacijos apribojimų. 2. Alexa yra prieinama tik tam tikrus regionus: JAV, Kanada, Indija ir Australija.jei jums reikalinga ši funkcija,prašome patikrinti ar ji veikia savo regione.

G20 GSM+WIFI pradžia Saugumo, Signalizacijos Sistemos

Į YK-G20 WiFi & Korinio Protingo Namo Sistema idealiai tinka jūsų namų saugumą.Kai durys/langai yra atidaryti ir uždaryti arba, kai judesio aptinkamas tai skamba garsiai nerimą SOS vietoje sulaikyti potencialių įsibrovėlių dailing signalizacijos skambučius, siųsti signalą SMS ir PROGRAMĖLĖS pranešimas iš anksto nustatytas telefono numeriais.Jos visų spalvų šviesos juosta rodo kiekvieną darbo statuso ir Vieną paspaudimą wi-fi "sąrankos taupo jūsų problemų, ieško per" wi-fi " sąrankos meniu.

Produkto Aprašymas

* Powered by Tuya, dirba su "Amazon", Alexa, Google Assistant & 30K kitų Tuya prietaisai. * Paprastas ir intuityvus dizainas, 1.8 colio TFT spalvotas ekranas. * Touch klaviatūra su ARM, DISARM ir SOS mygtukai. * 3,5 mm earjack išorės sirenos.

Palaiko Balso Kontrolė

* Powered by Tuya, dirba su "Amazon", Alexa, Google Asistentas, IFTTT & 30K kitų Tuya prietaisai.Pranešimas: Alexa yra prieinama tik tam tikrus regionus: JAV, Kanada, Indija ir Australija!jei jums reikalinga ši funkcija,prašome patikrinti ar ji veikia jūsų regione!

Du Prieigos prie Tinklo Režimai(WiFi & GSM) Galite Pasirinkti

* 4G(tik 4G versija)+WiFi signalizacijos sistema, palaiko kelis signalizacijos pranešimo kanalus, kaip APP stumti/ SMS/ balso telefonu... * Laiko sinchronizavimo funkcija per GSM/WiFi tinklo.

"Wi-Fi" sąrankos mygtuką, prijunkite WIFI, nereikia laidų, lengviau įdiegti

App nuotolinio valdymo, Wi-fi nemokamas stumti pranešimus, kuo paprasčiau, pigiau.Su "Wi-Fi" sąrankos mygtuką, paprastas valdymas.Paspauskite mygtuką, žadintuvas priimančiosios mirksėti mėlyna greitai, ir įveskite "WiFi" ryšys konfigūracijos Smart Režimas. * G20 signalizacijos priimančiosios bus tiesioginis signalas pranešimą į savo "android" arba " ios " telefono per WIFI, kai ką nors pertraukos į savo namus, tuo pačiu metu garso sirena. * Taip pat galite nuotolinio valdymo pultelio signalizacijos sistemos per Tuya Smart App "arba" Smart Gyvenimą PROGRAMĄ.

Įdėkite SIM kortelę, Jūsų namuose yra visada po ranka

Jei jūsų namuose nėra "wifi" arba "wifi" signalą nestabilus arba wifi maršrutizatorius, maitinimo išjungimas, galite naudoti gsm SIM Kortelė tinklo. * Įdėkite GSM SIM Kortelė, į G30 ir išsaugoti savo telefono numerį, kad skydas.Kai jutikliai būti užfiksuojamas, signalizacijos sistemos bus automatiškai skambinti ir siųsti SMS iš anksto nustatytas telefono numerius, tuo pat metu garso sirena.

* Parama 5 grupes signalizacijos telefono numerio nustatymas

Parama įvairių kalbų meniu, balso operacija, pranešimas ir SMS signalo parametrai

* Remti 11 rūšių kalbomis: anglų, prancūzų, rumunų, italų, vokiečių, portugalų, olandų, graikų, ispanų, rusų ir Kinų. ( Pastaba : Ekrano Veikimą meniu, balso pranešimą ir įspėjimo pranešimų remti 11 rūšių kalbomis, bet APP ir rankinis knyga tik anglų kalba šiuo metu.)

Durų/langų Neuždarytų Pranešimo, O Ginkluotosios

* Į ginkluotę narė, durų/langų jutiklis bus sukelti pavojaus signalą, kai ji nustato, kad durų/langų jūsų namuose nėra baigtas.

Įsibrovėlis Aptiko Pranešimą, O Ginkluotosios

* Į ginkluotę valstybės, infraraudonųjų spindulių judesio detektorius bus sukelti pavojaus signalą, kai ji aptinka įsibrovėlis namų.Pastaba: 1、Kai augintinio svoris yra mažesnis nei 15 KG, ji negali sukelti pavojaus signalą. 2、Kai augintinio svoris yra didesnis nei 20 KG, tai tikrai sukelti pavojaus signalą. 3、Kai gyvūnas sveria 15KG, 20 kg, jis gali sukelti pavojaus signalą.Taigi, prašome būkite atsargūs pirkti.

Multi Arm/Disarm Būdai

* Parama SMS arm/disarm ir parametrų nustatymas, palaiko balso arm/disarm.

Laikina Arm/Disarm Funkcija

* Nustatyti saugojimo režimo įjungimas ir išjungimas režimai pagal jūsų kasdienybės.

Palaiko Kelis Belaidžio Ginkluotę Sritys

* 90 belaidžio ryšio zonose, priedai, įskaitant jutiklius, nuotolinio valdymo pultelius ir 10 zonų, RFID žymekliai.

Visų spalvų Šviesos Juostelė Darbo Statusas

1、Mirksi mėlyna greitai -- "WiFi" ryšys konfigūracijos Smart Režimas.Mirksi bule lėtai -- "WiFi" ryšys konfigūracijos AP Režimu. 2、Mirksi raudonos greitai -- pora ar sniffer režimu.Blingking geltona greitai -- Entry delay.Blingking geltona lėtai -- Exit delay. 3、Blingking cyan lėtai-Kažkas aplankyti(Skambinti).Kietojo cyan -- Namo ginkluoti. 4、Mirksi raudona lėtai -- Nerimą. 5、žaliai -- Ginkluoti.

Kitos Funkcijos:

* Jutiklio apsaugos signalizacijos. * Zonų pavadinimai redaguoti. * Parama SMS arm/disarm ir parametrų nustatymas, palaiko balso arm/disarm. * Paramos aksesuaras maža baterija, KINTAMOSIOS srovės maitinimo gedimas, koncentratoriaus ar aksesuaras baterijos energijos trūkumas, apsaugos signalizacijos ir kitų pratęstas signalą. * Parama in/out zona, patalpų zoną, lauko zonoje, 24 valandų zona, durų skambutį ir kitos zonos parametrus. * APP arba centras gali kontroliuoti elektros prietaisai, išmanieji lizdai. * Palaikymo operacijų žurnalus, signalizacijos ir įvykių saugojimui ir sekimas. * Parama 20 sekundžių pranešimą ir balso signalą.

feature6
Ginkluotę Tipas App
feature2
Maitinimo Šaltinis Micro USB 110/220VAC į 5V 1000mA
Wireless Dažnis
Sirenos išėjimas <500mA
"Wi-Fi" IEEE802.11b/G/N
WiFi dažnis
Ekranas Taip
Signalo Tipas Programų Kontrolė
GSM Dažnis 850/900/1800/1900Mhz
Prijungimo Tipas Belaidžio
Prekės Pavadinimas TUGARD
feature3
Vaizdo sąsaja Taip
Išėjimo Numeris 100
Veikimo temperatūra -10~55℃
atsarginė baterija 3.7 V 500mAh Įkraunama Ličio Baterija
Rinkinio Sąrankos Durų/Langų Jutiklis
Modelio Numeris g20
Vartojimas <55mA@normalus
Bevielio Ryšio Kodavimo eV1527
Galia 5V
Slaptažodį Klaviatūra Taip
Feature5
Zonos Numeris 100
Feature1
Feature4

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai