Nauja Reduced price!

"Smart jutiklių Laikomo dujinio Amoniako NH3 Detektorius Metrų Testeris Stebėti Diapazonas 0-100PPM Garso, Šviesos, Signalizacija Dujų Analizatoriai AR8500

€141.82

-19%

€177.27

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: radonas, amoniako dujų detektorius, esr matuoklis, paprastas judesio jutiklis led šviesos, deguonies matuoklis, stebėti vnt, amoniako matuoklis, dujų nuotėkio jutiklis, oro kokybės stebėti, co2 jutiklis.

SMARTSENSOR Amoniako NH3 Dujų Detektorius Metrų Diapazone 0-100PPM Garso, Šviesos, Signalizacija

1. Visi produktai originalios pakuotės, dėžutės, taip, kad gali apsaugoti produktus gerai pristatymo būdas išvengti žalos.

2. Produkto sudėtyje yra baterija, nes senaties oro linijų bendrovė.

3. Garantija: Visi vienetai yra su Mažmeninės langelyje.mes siūlome Ilgas garantinis laikotarpis 2 metai,per dvejus metus bus remontas nemokamai.

4. Pristatymas Būdas: jei jums reikia greičiau, galite pasirinkti Patogiamgyvenimui.lt standartinis pristatymas,taip pat turi Kinija paštu oro paštu !

"SMART JUTIKLIŲ Amoniako analyzer yra nuolatinė kiekybinė analizė formaldehido koncentracija aparatas, aparatas buvo importuota didelio tikslumo elektrocheminės principas formaldehido jutiklis, greita reakcija spartos, didelio tikslumo, stabilumo, geros pakartojamumas; aparatas yra plačiai naudojami metalurgijoje, elektrinės, jėgainių, minų, cheminio, mokslinių tyrimų, medicinos, farmacijos, aplinkos apsaugos ir kitose srityse.

1. Priimti elektrocheminio jutiklio, kuris leidžia greitai ir tiksliai matavimo. 2. Didelis LCD ekranas, matavimo rezultatais, jūs galite gauti amoniako dujų koncentracija iš pirmo žvilgsnio. 3. Amoniako dujų monitorius turi garso ir vaizdo signalas, galite nustatyti garso signalą decibelas, kad gali suteikti jums akivaizdus raginimas. 4. Nešiojamų ir kišeninių, lengva valdyti ir vykdyti. 5. Plačiai naudojama dujų stoties, ligoninės, žemės ūkio, išmetamųjų dujų nuotėkio, chemijos pramonė aptikimo ir aplinkos monitoringo.Prekės SMART JUTIKLIŲ Spalvos Juoda + Pilka Ekranas Didesnis LCD ekranas Dujų Tipas Amoniako ( NH3 ) dujų detectir Matavimo diapazonas: 0~100PPM Rezoliucija 0.1 PPM Pagrindinės klaidos: 0,5 PPM Reagavimo laikas: Mažiau nei 120 sekundžių Atkūrimo laikas: Mažiau nei 120 sekundžių Pakartojamumas: Mažiau nei ± 1% Matavimo Principas Elektrocheminės principas, life 2 metus Low / High Aliarmo / Signalo Nustatyti taip, Kad signalą:

Akustinės, optinės dvigubas žadintuvas, galite nustatyti, kad signalas vertė, žadintuvo garsą yra padalintas į 80 dB Darbinė Temperatūra: -20~ 50℃ Darbo Drėgnumas : Laikymo Temperatūra : 0~40℃ Produkto Svoris / Dydis: 170g / 181*63*30(mm) elektros Energijos Tiekimo 3.7 V, li-baterija Nepertraukiamo Veikimo Laikas >60 valandų, Pakavimo, Dovanų Dėžutės Naudojimas: Ūkiai, gyvulių ūkis amoniako nustatymo; Aplinkos oro stebėsenos ir vertinimo, Sąvartynų amoniako nustatymo; Užšaldyti srityje amoniako koncentracija; Pavojingą erdvę į aptikimas; Parduotuvė ir dirbtuvės ir pan ir aplinkinių vietų amoniako aptikimas; Po dekoravimo namų amoniako aptikimas; rezervuarai, vamzdynai, sklendės, nuotėkio aptikimo; Atliekų lauko tyrimas; Pakuotės Turinys 1pc AR8500 Amoniako Dujų

1pc Naudotojo vadovas

1pc, Vežančių brouch

1pc), 3,7 V įkraunama ličio baterija

1pc Baterijos kroviklis Amoniako koncentracijos detektorius amoniako koncentraciją į atmosferą Žmogaus fiziologinių reakcijų 5~10 nosis gali būti suvokti kvapą. 20 ppm Žino ypatingas kvapas amoniako. 40ppm keli žmonės jaučiasi lengvas stimuliacija akių. 100ppm kelias minutes poveikio, kurį sukelia akių ir nosies gana skatinti 400ppm Sukelti gerklės, nosies ertmės ir viršutinių kvėpavimo takų ūminis stimuliacija. 700ppm Pozicija daugiau kaip trisdešimt minučių gali sukelti nuolatinę žalą akims. 1700ppm Sunkus kosulys, wheeze trisdešimt minučių gali būti mirtinas. 5000ppm Sunkus plaučių edema ligos, kurių metu gali būti mirtinas asphyxia.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Dujų detektorius Dujų stebėti
Su LCD Ekranu Ar Ne Taip
Matavimo diapazonas
Sertifikavimo ROHS
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Matavimo Diapazonas 0~100PPM
Prekės Pavadinimas SMART JUTIKLIS
NH3 detektorius amoniako dujų detektorius
Principas jutiklis
Rezoliucija
Pagrindinės klaidos
Modelio Numeris AR8500
Atkūrimo laikas
Dujų Tipas Amoniakas ( NH3 ) DUJŲ
Pakartojamumas
Aptikti dujų
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Reagavimo Laikas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai