Nauja Reduced price!
Sulenkite 100VNT 10cm Origami Popieriaus Kranas Dekoro Blizgučių Derinys Spalvų

Sulenkite 100VNT 10cm Origami Popieriaus Kranas Dekoro Blizgučių Derinys Spalvų "PASIDARYK pats" Styginių Girliandas, Vestuvių Vištų Šalis Fone Namų Apdaila

€9.90

-50%

€19.80

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: off white plakatas, bananų įdaryti žaislas, skaistalai, rausvos sienos menas, mergina tatuiruotė, suknelė great gatsby, joker sienos, sinamay, photobooth ženklas, mafijos plakatas, geros medienos karoliai.

Mes Esame Rankų Darbo Seminaras

Mes priimame užsakymą užsakymų, tiesiog leiskite mums žinoti, spalvos ir dydžio jums reikia!Yra daugiau nei 30 rankinė moterims darbuotojų, kurie 10 metų rankų darbo patirtis mūsų dirbtuvėse! 100% Kokybės užtikrinimo!Kviečiame susisiekti su mumis nemokamai.

Reikšmė:

Paketas ateina 100 vienetų rankų darbo sulankstyti origami popieriaus kranai blizgučiai, ryškių spalvų maišyti spalvas, paruošta puošti savo lango užuolaida, miegamasis, sienos, ir partija pasisako.

Matavimas:

3.54"x1.97" (po ištraukite sparnai), Pagamintos iš 10*10cm kvadratinių dokumentus, Mes supakuoti šie kranai butas už gerą vežimą.Prašome traukti šiek tiek abi puses, gražus plačiau.Visi origami gervė yra ranka sulankstyti.Spalvingas origami gerves pridėti puikus prisiliesti prie jūsų dekoro srityse.

Įvairių Programų:

Tiesiog string kranai kartu su sriegiu, knotting kiekvieno krano į vietą, mazgas apačioje kiekvieno krano.Karoliukai gali būti pridėti gražus poveikį.Kranai gali būti rodoma laisvai ant stalo.Gražus vestuvių ar įvykio fone.Nuotrauka prop svečiai.sulankstytas popierius kranai yra puikus papuošalai vestuvių, gimtadienio, renginys, šventė, foto prop fonas, pasiūlymus, įžadas pratęsimus, valentino dienai, vestuviniai dušai, miegamojo apdaila, sužadėtuvių šalių ir kūdikių dušas ir kt.

100% Pasitenkinimo Garantija:

Jei nesate patenkintas mūsų popierines gerves dėl bet kokios priežasties, tiesiog susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums visą kompensaciją be grąžinti ar suteikti jums nemokamai pakeitimo, ne klausimas.

Proga Motinos Diena

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai