Nauja Reduced price!
Profesionalūs Elektriniai Plaukų Clipper Su Viela Didelės Galios Plieno Žirklės Salonas Optikos Priemonė Plaukų Clipper Moser Žoliapjovės vyrams

Profesionalūs Elektriniai Plaukų Clipper Su Viela Didelės Galios Plieno Žirklės Salonas Optikos Priemonė Plaukų Clipper Moser Žoliapjovės vyrams

€25.19

-23%

€32.72

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: plaukų clipper remontas, pro plaukų žirklės, clipper moser, ponios ni, vyrams žoliapjovės, kačių plaukų žoliapjovės, moser 1400 kaina, hairdress, braun skustuvų, ŽOLIAPJOVĖS.

Profesionalūs Elektriniai Plaukų Clipper Su Viela Didelės Galios Plieno Žirklės Salonas Optikos Priemonė Plaukų Clipper Moser Žoliapjovės vyrams

PREKĖS APRAŠYMAS: Modelis:PR-666 Galia:10 W Vardinė įtampa: 220V-240V Ašmenų medžiaga:nerūdijantis plienas, korpuso medžiaga:ABS aplinkos Nominalus dažnis: 50Hz Riba šukos:3,6,9,12 mm Vielos ilgis:3m Dydis:18*4.5 cm Svoris:0.58 kg Savybės: Ergonomiška Reguliavimo svirtis Stiprus variklis Plieno ašmenys Kryžiaus reglamento įtampa 3 metrų ilgio maitinimo laidas Stumti vožtuvo jungiklį Patogus kablys Priedai: 4 * Apriboti šukos tepalinės alyvos ( negali būti ) valymo šepetėlis Apsauginis dangtelis, Reglamentuojantys pagrindiniai Reguliuoti įtampos varžtas: Reguliuoti įtampą sumažinti peilis smulkinti triukšmo,tvist į dešinę pagerinti galios Reguliavimas peties: Reguliuoti pjovimo ilgis INPORTANT PASTABA: Mes pridėti ES/JAV/jungtinė karalystė/AU/CH/ITA adapteris, Siųstų pagal savo šalies standarto.Aliejus gali būti dėl oro transporto riba.Prašome suprasti.

We ship užsakymą per 48 valandas, paprastai po apmokėjimo baigtas.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei jūs

negavote kad per apsaugos laiku,prašome susisiekti su mumis.Mes sekti shippment ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Prašome suprasti.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių ,Teigiami (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš palikti atsiliepimą. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neigiamas (1-3 žvaigždės) atsiliepimus ir padaryti išsamias reitingų.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Jei nesate patenkinti produkto,prašome grąžinti ją su 10 dienų pakeisti arba grąžinti pinigus.Visi produktai turi būti originalioje pakuotėje ir geros būklės.

Jei produktas yra pažeistas transportavimo metu ar kitos problemos,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes ją išspręsti už jus.

Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikti atsiliepimus.

Jei esate patenkintas mūsų produktus,prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus,jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija.

Medžiaga ABS
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Triukšmo mažiau nei 55dB
Elemento Tipas Plaukų Žoliapjovės
Tipas corded hair clipper
peilis Tikslumas-nerūdijančio plieno peiliukai
Prekės Pavadinimas LILI
Tinkamas Kirpykla,suaugusiųjų,vaikų,kūdikių
Modelio Numeris BC-666
Tik Šukos 3, 6, 9, 12mm
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa 220V-240V
Galia 10 W
Variklis 100% vario core variklis
Dydis 18*4.5cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai