Nauja Reduced price!
88LB/40KG Hantelio Rinkinys Reguliuojamas Hantelio Svoriai su Ergonomiška Rankenos Gimnastikos Pratimas Štanga Kėlimo Mokymai

88LB/40KG Hantelio Rinkinys Reguliuojamas Hantelio Svoriai su Ergonomiška Rankenos Gimnastikos Pratimas Štanga Kėlimo Mokymai

€191.33

-4%

€201.40

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 5kg hanteliais svoriai, barbel, dumbbel, hanteliai, svoriai 50 kg, mag rankena, kabelio tvirtinimo sporto salė, reguliuojamas svarmenimis hanteliais, 40kg svarmenimis, vyrai reguliuojami hanteliais, domyos multi sporto salė, reguliuojamas svorio hanteliais set w stovas.

88LB/40KG Hantelio Rinkinys Reguliuojamas Hantelio Svoriai su Ergonomiška Rankenos Gimnastikos Pratimas Štanga Kėlimo Mokymai Idealiai tinka stiprumo mokymas, aerobinis naudotis ir visų savo namų fitnesas kasdienybe, tai 40KG Hantelio Rinkinys yra puikus tonizuojantis viršutinės kūno dalies raumenys, tokių kaip bicepsas, tricepsas, riešų, pečių ir nugaros.Reguliuojamo plokštė funkcijų universalumas leidžia lengvai reguliuoti svorio hanteliais į savo norimą svorį lygio.Rinkinys idealiai tinka visų lygių sporto, naujokas pradedantiesiems ir pažengusiems kultūristams.Jei jūs statote namus, sporto salė, ar tiesiog norite papildyti arba padidinti jūsų esamas treniruotės, tai yra būtent tai, ko jums reikia!

Savybės:

Puikus kūno treniruotes, padėti tonas ir formuoti savo ginklų, pečių, nugaros ir taip pat sustiprinti savo raumenis.

Ergonomiškas designe rankena rankena daro savo rankomis, pajusti daugiau komforto.

2 in 1 hanteliais ir štanga rinkinys idealiai tinka greitai fitneso sunkiosios atletikos treniruotes namuose tikslinėms teritorijoms, tokių kaip bicepsas, tricepsas ir pagrindinės raumenų grupės.

Svoris Plokštės, bus apsaugotos į vietą, kurią spinlock apvadai.

Į hantelio svoris komplektą įeina 50cm, jungiantis lazdele paversti savo hantelių pora į vieną, pagrindinės sijos struktūra didesnį asortimentą, izoliuotų, junginys ir funkciniai judėjimo būdai.

Sustiprinti riešutai.Spiralės tekstūros, nėra lengva nukristi.

Greitai ir lengvai taikyti hantelio su štanga.Vietos taupymo sprendimas veiksmingai stiprumo mokymo namuose.

2 in 1 dizaino, gali būti hantelių arba štanga

Jūs galite reguliuoti svorį ir padidinti efektyvumą judėti laisvai pridėti ir sumažinti svarmenimis.Tai nuimamas hantelio tai ryškių spalvų išvaizdą, sumažinti regėjimo nuovargis, kad labiau patenkintas fitneso patirtis.

Paviršiaus aplinką tausojančių ABS žaliavų nuspaudus vienu metu, alsuoja c ast geležies smėlio blokas , kuri yra nusidėvėjimui atsparaus, ne lašas šlakas, ir nėra lengva amžiaus.

Neslidžios rankenos pateikti geriausi parama

Tiems, kurie nori padidinti jėgą, deginti riebalus, ir " shape up, laisvos treniruotės su svarmenimis yra efektyviau nei naudotis mašinos.Tai niekada nebūna per vėlu pradėti.

Ilgalaikės praktikos hantelio privalumai:

1. galima keisti raumenų linijos, padidinti raumenų ištvermę, dažnai didelio svorio hanteliais pratimus, galite padaryti raumenų stiprus, stiprus raumenų skaidulas, padidina raumenų jėgą;

2. galite naudotis viršutinės galūnės raumenys ir juosmens, pilvo raumenys;

3. pratimai apatinės galūnės raumenys.

Modelio Numeris 40KG Hantelio Rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
2 in 1 Hantelio & Štanga
2,5 KG plokštė 16PCS
Bendras Svoris 40KG
Pavadinimas 40KG Hantelio Rinkinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai