Nauja Reduced price!
Silicio Apsaugoti Atveju + Screen Protector Shield Plėvelę Pėsčiųjų Handheld GPS Garmin GPSMap 66 66s 66st

Silicio Apsaugoti Atveju + Screen Protector Shield Plėvelę Pėsčiųjų Handheld GPS Garmin GPSMap 66 66s 66st

€7.12

-15%

€8.38

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: garmin gpsmap 62, garmin correa venu kv., atsiliepimai garmin etrex 20, garmin požiūris s62 grupė, fenix 6 garmin, garmin echomap sounder, crystal žindukas, visos bmw, dviračių žiūrėti, dual chronometras.

modname=ckeditor (Kaučiuko Atveju) Aprašymas: Ypač lengvas-svoris.Odos atveju Garmin GPSMAP 66 66s 66st apsaugoti jūsų nuo nešvarumų ir purvo.Kietas lukštas atveju, pagaminti iš silikono, skirta pasiūlyti maksimalią apsaugą.Mūsų oda yra skirtas būti drąsus ir gražus.Mes tai spalvingas dizainas ir naudojami mūsų technologija apvyniokite aplink aukštos kokybės silikono. (Screen Protector) Aprašymas: Prepetitive rašyti, įrašyti, ar nepageidaujamų įbrėžimų.Lengva įdiegti, savarankiškai prilipęs prie ekrano paviršiaus.Ji nepaliktų lipni likučių, jei jūs nuspręsite pašalinti jį vėliau.Nuo sprogimo apsaugotą filmas su didelio jautrumo suteikia jums patogią touch jausmas.Dydis & Pritaikymas : Pre-cut, tiksli ĮRENGTAS modelio sąrašo pavadinimas tik.Paviršius: Lygus, o ne gumos jaustis.

Paketą Sudaro: 1* Nauja Byla, Garmin GPSMAP 66 66s 66st 3* Aiškus LCD Screen Protector, Plėvelės SPALVA: Visos nuotraukos yra profesionalių fotografų pagal studija šviesos.Nes spalvos skiriasi tarp skirtingų šviesos sąlygų, skirtingų monitorių ir net skirtingi asmenys, spalvų faktinių prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos nuotraukoje.Spalva skirtumas nėra kokybės defektų.

GPS yra tik parodomosios ir NĖRA įtrauktos į prekybą.modname=produktai&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true

Tipas Atvejais
Funkcija Silikono atveju +Screen Protector
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Kalbos Silikono atveju +Screen Protector
Prekės Pavadinimas ickoy
Suderinamumas Silikono atveju +Screen Protector

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai