Nauja Reduced price!
50%.Šiuolaikinių LED šviestuvo, svečių kambarys, valgomasis, miegamasis, LED šviestuvo, lubų

50%.Šiuolaikinių LED šviestuvo, svečių kambarys, valgomasis, miegamasis, LED šviestuvo, lubų

€21.50

-39%

€35.25

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šviestuvai lubų plokštės, šviestuvo tiffany, chandelie, hivi lubų, žiedas bond 007, lubų šviesos žibintai, belaidžio lempos, lada šviesos kambarys, alavo lubų šviesos, led žibintai blizgesio.

CBETLALISA APŠVIETIMAS yra profesionalus gamintojas šiuolaikinio pažangaus apšvietimo Guzhen, Zhongshan, Kinija.CBETLALISA turi išsamų gamybos linija smart home apšvietimo produktai, kurie gali patenkinti beveik visus savo poreikius puikus namas.

įtampa: 110-240 V Nuotolinis Valdymas:Taip (tik ryškumo) Šviesumo reguliavimas:Taip (Dimamble ryškumas tik) Kūno spalva: balta Šviesos šaltinis įjungtas, ar ne: Taip Dėmesį: 1. Šalta balta: tik viena spalva (6000 K-6500 K), be nuotolinio valdymo. 2. Šilta balta: tik viena spalva (3000 K-3500 K), be nuotolinio valdymo. 3.Ryškumas Dimmale: ji šalta balta, šilta balta, ji gali reguliuoti šviesumą ir spalvų. (įskaitant nuotolinio valdymo valdymo) Mes čia, CBETLALISA APŠVIETIMAS , yra atstovaujančių jums labiausiai kruopščiai, specializuotas smart apšvietimas, kuris mes kruopščiai sukurtas su puikios kokybės.Jūs pastebėsite, kad šis greitai, kaip jūs naršyti mūsų interneto kurių sudėtyje yra tik geriausi lempos, visi handpicked kokybės.Turi turite bet kurį klausimą, ar reikalavimas dėl mūsų produkcija, prašome mums pranešimą per Patogiamgyvenimui.lt ( CBETLALISA ) , arba WhatsApp mums adresu : 86-15011564681 .Mes tikrai būtų čia, internete jums .Dar kartą jums padėkoti

Laiškai mūsų klientai:

1. Online Nemokamai laivybos kaina yra su lempa kainuoja, ir kurjerių imti tik.Tai reiškia, Muitinės mokesčio ar muito mokestis nėra įtrauktas. 2. Paprastai, prekės bus išsiųstos, Kinija Paštu Oro Sklypo / DHL/ UPS/ FEDEX/ TNT/EMS , ebs,.jei yra, be jokių papildomų laivybos reikalauti iš pirkėjo.Mes ( Pardavėjas ) būtų pasirinkti laivybos kanalo. 3. Mes taip visada darome visą apžiūrą, daiktų prieš vežimą, siekiant išlaikyti kokybės ir pakavimo geros būklės .Prašome atidaryti pakuotę ir patikrinkite būklę, lempos, kai jūs gaunate sudėjus rankas.Jei bet kurios prekės yra nustatyta pažeista, prašome imtis nuotraukas/ Vaizdo įrašus, nedelsiant kreipkitės į pristatymo kompanija .Tuo tarpu, prašome nuolat susijusius įrodymus, kad jav sprendimas.

Maitinimo Šaltinis AC
Apdaila poliravimo
Korpuso Medžiaga Geležinė Prekė + Akrilas
Yra Pritemdomi No
Garantija 3
Įdiegti Stilius Paviršinės montuotės
Modelio Numeris 007
Įtampa 90-260V
Apšvietimo Srityje 15-30square metrų
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai
Stilius Modernus
Medžiaga Metalo
Technics Padengtą
Prašymas Tyrimas
Prekės Pavadinimas CBETLALISA
Pagrindo Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Sertifikavimo ce
spalva Balta
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Yra Protingas Prietaisas No
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Šviesos šaltinių skaičius 10

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai