Nauja Reduced price!
HongBaiwei už Xiaomi Mi 8 Flip Case Mados Reljefinis Odos dangą Atveju Xiaomi Mi8 Mi 8 Vertikali Galinį Dangtelį 6.21

HongBaiwei už Xiaomi Mi 8 Flip Case Mados Reljefinis Odos dangą Atveju Xiaomi Mi8 Mi 8 Vertikali Galinį Dangtelį 6.21" Shell

€3.85

-8%

€4.19

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: stiklo nillkin, nissan skyline 34, atveju padengti xiaomi mi4c, mi8 xiaomi, baby blue atveju, note20 flip case, mi8 lite flip flip case, atveju mi8 xiaomi, mi sumaišykite ekranas, mi8 flip case kortelės.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!!!

-Mes remti didmeninė ir mažmeninė prekyba.

-Mes galime suteikti jums geriausią kainos,aukštos kokybės produktas.

-Jei jums patinka mūsų produktų ir paslaugų,prašome nepamiršti mūsų parduotuvėje,ir pridedant mūsų parduotuvėje, kad jūsų parduotuvėje, sąrašą.

-Don ' t miss bet pigesnius produktus.

-Kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirma,mes stengiamės išspręsti problemą.Nereikia skubėti atidaryti ginčų,dėkojame už jūsų supratimą.

Ji tik tinka " 6.21 colių Xiaomi Mi 8 ",įsitikinkite, ar telefono modelio,yra teisinga, siekiant išvengti perkant neteisingą produkto.

Q:ar Yra kokia nors nuolaida didelių gabaritų kad?Taip,mes galime suteikti daugiau pigiau, jei jums reikia produktams vežti.Prašome susisiekti su mumis,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Q:Visi produktas yra reali foto?Nuotraukos ir visi produktai, mes parduodame, yra 100% realių šaudyti.Q:aš sutinku, kad laukti šiek tiek daugiau laiko,bet kodėl, kad yra uždarytas?Tu neteisus operacija.Nes mūsų pažadas laikas yra 60 dienų arba 90 dienų,iki mūsų pažadas laiko atvykti, mes rekomenduojame jums laukti kantriai.Jei jūs sutinkate,teisę operaciją nutraukti ginčą.O ne sutikti su mūsų pasiūlymu.Prašome atkreipti dėmesį,kai jūs sutinkate su mūsų pardavėjo pasiūlymą,kad bus uždarytas Patogiamgyvenimui.lt.

Pardavimo Būdas Didmeninė ir Mažmeninė
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama Xiaomi Modelis 8 MI
Savybės Atidaryti Aukštyn ir Žemyn
Funkcija Purvo atsparus
Suderinamos Prekės Xiaomi
Medžiaga stilius Dirbtinis PU Odos
Tipas Flip Case

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai