Nauja Reduced price!
Odos Sekso Vergais Apykaklė su Nosies Kablys, Fetišas, bdsm Bondage Atramos, Erotiniai Žaislai, Sekso Žaislai, Poroms, Sekso Produktai

Odos Sekso Vergais Apykaklė su Nosies Kablys, Fetišas, bdsm Bondage Atramos, Erotiniai Žaislai, Sekso Žaislai, Poroms, Sekso Produktai

€9.17

-4%

€9.65

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: clitiris, žaislai, bdsm, pirštu sekso žaislas, suaugusiųjų moterų prekes, spenelių gyvis sekso žaislas, bdsm žaislas, suaugusiųjų žaidimas, nelaisvėje žaislai nosies, kamštukas burną atidaryti, kamštukas nosies.

Prekės Aprašymas Medžiaga:pu Oda&ABS Spalva: Juodas kaip nuotraukos Dydis :vienas dydis Skersmuo kamuolys yra apie 44 cm.Apima: 1 VNT*burnos kamštukas

Ši unikali pažeminimas gabalas siūlo puiki proga kontrolė ir apribojimai.Prie standartinis odinis antkaklis, nosies, kablys, skirtos laikyti savo sub stovėjo dėmesį, akis į priekį, galvą atgal.Kablys bus išlaikyti savo galvą zwichnięty atgal į vietą, tačiau ji yra įmanoma, kad jūsų partneris turi kraipyti savo kelią nemokamai.Tai prideda papildomą dimensiją, kontrolės, kėdutės ne tik fizinio pobūdžio, bet psichikos vieną, taip pat.Savo sub privalo paklusti savo komandas, net per diskomfortą.Jūs galite nuspręsti, jų bausmės, jei jie tegul kablys slydimo nemokamai!Tai netiesus gabalas yra siekiama apriboti jų judėjimo ir reikia juos turėti savo laikysena - ar dar!Matmenys: Apykakle: Tinka kaklų iki 18,9 cm perimetras; Nosies dirželis: 20 cm ilgio.

Mūsų Paslaugos

Mūsų parduotuvėje, kaip mūsų vertingų klientų, jei esate nepatenkinti, kad mes nelaimingi.Tai tikrai tiesiog, kad paprasta!Mes norime būti visiškai tikri, kas, kad jums tinka.

Privatumas Garantuotas

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums ir mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo.Su visiškai paprastas pakuotes, vienintelis asmuo, gauti susijaudinęs jūsų pristatymas jums.

Dėl Laiku

Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatyti laikas

Ilgiau Apsauga

15 dienų daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Extra

Grįžti bet kokį produktą, tik tuos, puikios būklės

Garantuota Kokybė

Garantuotos Kokybės ar Visiškai grąžinti pinigus.

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių peržiūros!

jei esate nepatenkinti mūsų paslaugų ar kitos problemos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, ir mes galėsime išspręsti problemą iš karto.

48 Valandų Greitai Shippin

mes garantuojame, kad laivas per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo (išskyrus atostogas)

Jei yra kokių nors netikėtų aplinkybių (pavyzdžiui, jei pavedimas negali laivą iš per 48 valandas), mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau, ir stebės laivų galite užsisakyti greičiau.

mes laivas visame pasaulyje EMS, DHL, UPS, E-Paketinio, Kinija Paštu, oro paštu, Singapore Post ir pan.

mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų, bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jūsų jį sekti ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

Paslaugos Guider

Ar yra kokia nors nuolaida didelių gabaritų kad?

Taip, mes galime suteikti didmeninė kaina ir greitesnis pristatymas metodas didelių gabaritų kad, jeigu jūs esate didmenininkas, prašome susisiekti su mumis elektroniniu Trademanager arba el. paštu, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas(išskyrus poilsio diena)

Ar pritariate, kad lašas laivybos?

Taip, mes paramos lašas laivybos, galite palikti mums gavėjo vardas, pavardė, adresas ir telefono numeris Patogiamgyvenimui.lt, kai jūsų užsakymą, ir tada mes atsiųsime iš pakuotės pagal adresą, jums liko.

Elemento Tipas Suaugusiųjų Žaidimai
Dydis 1 PC
Medžiaga PU oda+metalas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Nepadori Nuotrauka No
Savybės sekso žaislai poroms
Funkcija nosies kablys
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris CP-BX585A
Pakuotė Diskretiškas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai