Nauja Reduced price!
2vnt Daugiafunkcinis Bin Saugojimo Konteinerių Šaldymo Dėžę, Šaldytuvą Organizatorius Maisto produktų Laikymo Šaldytuve Bin Virtuvės Organizatorius Dėžutę

2vnt Daugiafunkcinis Bin Saugojimo Konteinerių Šaldymo Dėžę, Šaldytuvą Organizatorius Maisto produktų Laikymo Šaldytuve Bin Virtuvės Organizatorius Dėžutę

€13.13

-35%

€20.50

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: raundas sandėliavimo konteineriai, maisto saugojimas, virtuvės skalbiniai saugojimas, prekių virtuvės talpykla, prekių, maisto produktų laikymo, maisto storag, ika saugojimas, talpinimo virtuvės metalo, miltus preps konteineriai, virtuvės įrankis.

2vnt Daugiafunkcinis Bin Saugojimo Konteinerių Šaldymo Dėžę, Šaldytuvą Organizatorius Maisto produktų Laikymas Šaldytuvo Dėžę Sandėliukas Virtuvė Kabinetas

Aprašymas

Laikymo bin yra puikus krovimas ir sukurti vertikalią saugojimo.Puikiai tinka jogurtas vonios ir squeeze paketus, obuolių padažas, sūrio lazdelės, užkandžiai, mažų kečupas ir garstyčios paketus, sūrių ir greitai gendančių daiktų, kad jūs nuolat į šaldytuvą.

Funkcija

- Spalva: Skaidri.

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: 27,5 x 11.0 x 10.0 cm( ilgis x plotis x aukštis).

- "Smart storage: Šis saugojimo organizatorius tinka pakuotėje maisto produktai, prieskoniai, kepimo reikmenys, galanterija, ir daug kitų virtuvės pagrindai.Naudoti šaldytuvą, kad išlaikyti vaisiai ir daržovės organizuotas ir pasiruošęs eiti.

- Universalus ir daugiafunkcinis: Šių labai tvarkymas-konteinerių yra puikus sprendimas organizuoti daugybę namų apyvokos daiktų, pavyzdžiui, vaizdo žaidimų reikmenys, žaislai, losjonai, prausimosi muilas, mažas, užvalkalai, rankšluosčiai, skalbimo poreikius, amatų, mokykloje ar raštinės ir daugiau.

- Saugojimo paprastas: Šiame didelės talpos slim bin puikiai tinka kurti švarią ir organizavo šaldytuve ar sandėliukas.

- Nešiojamas ir vienas: Built-in, lengva rankena šoninės rankenos lengva vežti nuo lentynos prie stalo.

- Dalykų, tvarkinga: Organizuoti visus savo virtuvės essentials " ir sukurti patogu eiti į tiekimo krepšelius, kad organizuojant ir kasdienio gyvenimo šiek tiek lengviau.

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas,monitorių šviesumas,rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

2 x Saugojimo Dėžės

Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas RUIMIO
Stilius Modernus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai