Nauja Reduced price!
Saulės Šviesos LED Lemputė E27 Kabo Led Saulės Žibintas 7W Įkrovimo Lauko Pėsčiųjų, Kempingas Palapinė Žvejybos Apšvietimas

Saulės Šviesos LED Lemputė E27 Kabo Led Saulės Žibintas 7W Įkrovimo Lauko Pėsčiųjų, Kempingas Palapinė Žvejybos Apšvietimas

€5.56

-24%

€7.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: e27 led lemputė ce, užduotis žibintai, žirklių, lemputė e27 led, 3d dragon lempos, finansų žvejybos įrankių, led, led varžtas, vyrų kempingo žibintas, saulės lempa.

Savybės:

【NAUJAUSIAS Inovacijų ir DIZAINO】

Nešiojamas saulės energija varomas led lemputės, šviesos, su built-in 3pc vidinės saulės kolektorių, 20pc aukštus liumenų LED granulių, 1200Ma ličio baterijos ir užsikabinęs dangteliu.

【LENGVIAU NEŠIOTI & KABINTI】

Skirtas lengvai naudoti su mūsų 2 variantas universalus apdaila užsikabinęs dangteliai dizaino, kuris leidžia paskirties vietą bet kokioje aplinkoje ir padaryti, kad būtų lengviau nešioti ir kabo.

【KODĖL LED】

7W, E27 Bazę, Atlikti lengvai, įkrovimo, energijos taupymo, mažesnės galios sąnaudos, ilgas tarnavimo trukmė, atsparus vandeniui.Idealiai tinka Patalpų ir namų apšvietimo, kempingas, žygiai, lauko keliones,skubios pagalbos renginius ir energijos tiekimo pertrūkių ir daug daugiau.

【LED AVARINĖS LEMPUTĖS】, Kai galia yra sumažinti saulės lemputė veikia kaip avarinė lemputė ir įsijungia automatiškai, kaip ilgai, kaip kambarių šviesos jungiklis yra ĮJUNGTAS, Jums bus niekada būti be šviesos, dėl nutrūkusio kada nors.

Pakuotė:

1x Įkrovimo LED lemputės

1x Dangtelis Kreivas

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Korpuso Medžiaga PVC
Apsaugos Lygis IP65
Pagrindo Tipas E27
Stilius Modernus
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Yra Pritemdomi No
Naudojimas Skubios pagalbos
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Garantija NO
Prekės Pavadinimas Naudoti
Sertifikavimo ce
Įtampa 5V

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai