Nauja Reduced price!
Lumenier Dvigubai AXII 2 Ilgo Nuotolio 5.8 GHz 4.7 dBiC Įgyti DAŽNIS/RHCP stačiu Kampu/ Tiesiai SMA Jungtis FPV Antenos RC Drone

Lumenier Dvigubai AXII 2 Ilgo Nuotolio 5.8 GHz 4.7 dBiC Įgyti DAŽNIS/RHCP stačiu Kampu/ Tiesiai SMA Jungtis FPV Antenos RC Drone

€27.69

-49%

€55.37

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dažnis antenos sma, tbs komanda blacksheep, oro fpv, antenos dažnis, quadcopt, kamera foxeer, fatshark hdo 2, antenos tracker, riebalų ryklys, fpv rėmelį.

Apžvalga:

Į Lumenier AXII 2 yra žinoma, kad labiausiai universalus ir aukščiausių antenos linija FPV šiandien.Lumenier pavyko pagerinti geriausia ir padaryti jį dar geresnį su nauja ir unqiue Dvigubai AXII 2 antenos!

Dvigubo AXII 2 mano geriausias dalys originalios AXII 2 antenos ir daugiau nei dvigubai įgyti tobulinti asortimentą ir veiklos!Tai yra didelis pelnas, omni-directional diskinių poliarizuota FPV antenos kompaktiškos, veiksnys.

Dvigubas Pelnas = Ilgesnis Intervalas

Vienas didžiausių funkcijos, Dvigubo AXII antena yra unikalios 2 antenos elementus į vieną didelio jautrumo antena tinklo.Su tikslumo gamybos ir koreguojamosios kiekviena Dvivietis AXII yra pajėgi veiksmingai daugiau nei dvigubai įgyti standarto AXII 2 antenos iš 2.2 į neįtikėtiną 4.7 dBiC!Tai reiškia, kad jūs galite skristi toliau ar už daugiau objektų, ir vis tiek turi aiškią FPV video signalą.

Didelis Pelnas + Omni-Directional

Didelis pelnas antenos nėra nieko naujo.Jūs galite rasti daug pleistras, sraigtinės, įvairių plaukų stilių, antenos, kuris suteiks didelis pelnas, bet neigiama yra tai, jie yra labai kryptingi.Tai reiškia, kad jie tik gerai dirbti ta kryptimi, kuria jie yra nukreipta.

Dvigubo AXII 2 antenos yra nekryptinis, reiškia, kad ji veikia 360 laipsnių aplink jus.Jūs galite skristi prieš, už, arba į šonus ir vis dar turi patį puikų priėmimą.Nesvarbu, kur esate, rodančia, jūs turėsite puikų signalo visi aplink jus!

Geriausias dėl priėmimo ar Perdavimo

Į Lumenier Dvigubai AXII 2 antenos gali dirbti tiek priėmimo ar perdavimo, tačiau dėl pobūdis spinduliuotės modelis yra geriausiai tinka kaip priimančią anteną daugeliu atvejų.Didesnis pelnas suteikia jums daug ilgiau spektrui. "spurga" stiliaus spinduliuotės modelį, tačiau ji turi kai kurių nulls tiesiai virš/žemiau antena ir kai kurių mažų nulls maždaug 50 laipsnių srityse.

Kaip priimančią anteną, jei jūs turite du kartus AXII 2 vertikalios orientacijos turėsite puikų signalo visi aplink jus, 32 laipsnį FOV.Tą patį galite padaryti, pateikiant antena ant siųstuvo savo orlaivių, tačiau skrydžio metu, jei jūs pakreipti arba banko daug jums gali paleisti į nulinę srityse antenos.Tai yra, kodėl ji yra paprastai geriausia naudoti kaip priimančią anteną.Tačiau neleisk, kad mus sustabdyti jums gauti kūrybingi!Reikia anteną ant savo lėktuvu dėl galutinio ilgo nuotolio misija Tai gali būti puikiai tinka jums.

Patobulintų Funkcijų Nei Standartinis AXII V1:

Labai Pagerėjo Diapazonas Didesnis Pelnas (4.7 dBiC Pelnas)

- Platesnė Dažnių Juostos Plotis (5.3-6.2 GHz)

- Cleaner Signalas Ir Geriau Atmetimo Trukdžių

- Patvaresni - Geresnis Injekcijos Litų Būsto

- Beveik Tobulas Centrinis Santykis

Tikslumo inžinerijos davė ši antena beveik tobulas 1.0 Centrinis santykis sąlygoja tiesa circularity.Viršuje, kad, Dvigubo AXII 2 yra nuostabi max pelnas 4,7 dBiC, tiesa atnaujinti per originalų AXII.

Super Kietas

Antenos, daug smurto, ypač kai įdėti į quad.Į AXII 2 tvirta antenos korpusas yra pagamintas iš naujos švirkščiamas litų polikarbonato, ir ultra-sonically suvirinti uždaryti.Tai gerokai patobulintas ilgaamžiškumas AXII būsto.Į 120mm ilgio pusiau standžios RG402 kabelis leidžia 90 laipsnių ar daugiau laisvės.SMA jungtis yra sustiprintos su metalo apykaklės crimped į bazę papildomos paramos.

Pastaba: montuojant, saugi antenos per SMA jungtis, nesukite viso bžūp.

Taip pat puikiai skaitmeninės FPV akiniai!Tiesiog įsitikinkite, kad pirkti RP-SMA SMA plokštėmis, kad jie galėtų tinkamai prijungti prie RP-SMA jungtis akiniai.

Techniniai duomenys:

Tiesiai DAŽNIS

Pelnas: 4.7 dBiC

Centrinis Santykis: 1.0 (beveik idealus)

Juostos Plotis: 5.3 GHz-6.2 GHz

Spinduliavimo Efektyvumas: 98%

SWR:

Svoris: 12g

Dydis: 130mm x 17,5 mm

Kabelis: Pusiau standžios RG402

Jungtis: Tiesiai SMA

Poliarizacijos: Kairėje Circular (DAŽNIS)

Tiesiai RHCP

Pelnas: 4.7 dBiC

Centrinis Santykis: 1.0 (beveik idealus)

Juostos Plotis: 5.3 GHz-6.2 GHz

Spinduliavimo Efektyvumas: 98%

SWR:

Svoris: 12g

Dydis: 130mm x 17,5 mm

Kabelis: Pusiau standžios RG402

Jungtis: Tiesiai SMA

Poliarizacijos: Dešinėje Circular (RHCP)

Stačiu Kampu RHCP

Pelnas: 4.7 dBiC

Centrinis Santykis: 1.0 (beveik idealus)

Juostos Plotis: 5.3 GHz-6.2 GHz

Spinduliavimo Efektyvumas: 98%

SWR:

Svoris: 17g

Dydis: 190mm x 17,5 mm

Kabelis: Pusiau standžios RG402

Jungtis: stačiu Kampu SMA

Poliarizacijos: Dešinėje Circular (RHCP)

Pakuotė: (Kitų produktų, neįtrauktų)

1x SMA 5.8 GHz Antena (DAŽNIS)/(RHCP)/stačiu Kampu RHCP(neprivaloma)

Sertifikavimo NĖRA
Dydis as show
Techniniai parametrai Vertė 4
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Atnaujinti Dalys/Priedai FPV Antena
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Modelio Numeris Lumenier Dvigubai AXII 2
Kilmės KN(Kilmės)
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Imtuvai
Prekės Pavadinimas REALACC
RC Dalys ir Acc Antenos
Transporto Priemonės Tipas Sraigtasparniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai