Nauja Reduced price!
Sportbačiai Xiaomi gmgy retro tendencija senų batų

Sportbačiai Xiaomi gmgy retro tendencija senų batų

€64.55

-16%

€76.85

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: oficialus xiaomi, mijia batų, mijia, smart xiaomi, mijia xiaomi, avalynė xiaomi, Youpin, sneaker xiaomi, mi, extrek.

Xiaomi GMGY sportbačiai

Graži forma, tai batų leis jums atrodo geriau, nei kiti.Naudokite jį per savo lauko veikla.Kai važiuodami dviračiu, bėgimas ar net aktyvus žaidimas.Yra įvairių modelių, tiek merginų ir vaikinų.

Kvėpuojantis struktūra

Audinio, kuris yra naudojamas išorinis pamušalas batų neleis jūsų kojų prakaito intensyviai.Ačiū akies struktūra, jūsų kojos bus kvėpuoti, visą drėgmę bus pašalintas per oro cirkuliaciją.Atsparus vandeniui.Taip, šie batai nebijo lietaus.Žinoma, nėra reikalo jiems eiti į baseiną, bet jūs galite saugiai paleisti po blogų oro sąlygų.Visa drėgmė bus atstumti savybės audinio, kuris neleidžia jai prasiskverbti į vidų ir tegul jis šlapias kojas.

Bendrosios charakteristikos

Geras pagalvėle.Tai yra labai svarbus momentas tiems, kurie paleisti.Padai tai batų yra abejingi bet kokio paviršiaus.Jūs galite paleisti ant betono, purvo, smėlio ar skalda, visur jausite minkštumo kontakto su paviršiumi.Smūgius sugeriančios medžiagos užims visą smūgis pati, kuri nebus, kad skausmas kulniukai jaustis po sporto.

Kurdami šį modelį, tik natūralios medžiagos, kuri nesukelia alergijos, buvo naudojami.Šie sportbačiai nėra dirginti odą, kaip kojas juos padaryti ne prakaitas.Plėtros lygis, įvairių grybelinių ligų, taip pat kiek įmanoma sumažinta.

Savybės:

-Slydimo dizainas leidžia greitai pakeisti. Viršus iš tekstilės medžiagų su įdėklais iš dirbtinės odos suteikia ventiliaciją ir optimalų mikroklimatą. -Vienintelis iš EVA medžiagos daro modelio taip pat lengva, kaip įmanoma. -Šviesą atspindintys elementai. -Naudoti-atsparus smūgiams, neslidus, šviesos, pagalvėle, patogus. -Pagaminti pagal seamless technologiją. -Kvėpuojantis vidpadis, minkšta ir šviesos. -Galima plauti skalbimo mašina.

Lytis VYRAI
Technologijos SUKIMO
Padas Medžiaga TPU
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Išleidimo Data Spring2019
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)
Vidpadžio Medžiaga PU
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Batviršio Medžiaga PU
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Modelio Numeris GMGY
Atletiškas Batų Tipas Vaikščiojimo Batai
Taikoma Vieta Betoninės Grindys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai