Nauja Reduced price!
Nemokamas pristatymas Universalus 9pin Laidinio Joypad Kreiptuką Nintendo SNES Žaidimų Valdiklis 150cm Gamepad TV žaidimų konsolę lašas laivas

Nemokamas pristatymas Universalus 9pin Laidinio Joypad Kreiptuką Nintendo SNES Žaidimų Valdiklis 150cm Gamepad TV žaidimų konsolę lašas laivas

€4.08

-35%

€6.28

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: "android" bluetooth " gamepad, žaidimo pelės mygtukai, nintendo wii, kontrolės kulka, 4k tv, džiaugsmas con nintendo jungiklis, Kontrolės, kreiptuką pc, NINTENDO JUNGIKLIS, retro snes.

Universalus 9pin / USB Laidinio Joypad Kreiptuką Nintendo SNES Žaidimų Valdiklis 150cm Gamepad TV žaidimų konsolę win7/8/10, skirtą "Mac"

Žaisti kompiuterinius žaidimus su old-school / Retro-jaustis!Šis USB kontrolės G-tron leidžia jums žaisti savo mėgstamą PC žaidimai tiesiog prijungti savo USB kontrolės!Tai yra taip paprasta!Tiesiog Plug n' Play jokių papildomų tvarkyklių reikia!Super 16 bitų duomenų valdytojo funkcijos 8 lengva pasiekti mygtukų valdiklis suprojektuoti, kad tilptų kontūras savo rankas.Daugiau mygtukai leidžia daugiau žaidimų valdymo ir net daugiau žaidimų žaisti įspūdžių nei bet kada anksčiau.Jūs galėsite žaisti savo kompiuteryje su DNE išdėstymas kontrolierius! 3rd Party, Ne originalas.Žanras: Suderinamas su Win98/ME/2000/2003/XP " / "Vista" / "Windows 7" / "Windows 8"! Suderinama su 32-bitų ir 64-bitų kompiuteriai!Suderinamas su visais, skirtą " Mac " Operacinių Sistemų!Laidas yra, maždaug 1,5 M, Plug and Play, jokių papildomų tvarkyklių reikia!! (Prašome pabandyti kito USB prievado jei kompiuteris neatpažįsta)

Beveik visi užsakymai bus laivas Su Ali express Standartinis Pristatymas per 24 val. (Ali express Oficialus Laivybos Būdas), Aukštos kokybės, 100% Garantija, Išbandyti vieną Prieš Pristatymas.

Apie Laivybos Būdais(Svarbu): Ali express Standartinis Pristatymas yra Ali express Oficialus Laivybos Būdas,taip Pat yra mūsų rekomenduojamas laivybos metodą(Greičiau, saugiau ir patikimiau),žinoma, siekdama sumažinti klientų pirkinių išlaidas, mes taip pat teikti kitų laivybos metodai klientams pasirinkti.visos mūsų paketai mes naudojame laivybos būdas su sekimo informaciją, galite naudoti sekimo numerį, stebėti paketą, kur jie atvyko.Grįžti & Grąžinti 1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį. 3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Ali express".ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Tipas Gamepads
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Sertifikavimo NĖRA
Pakuotė No
Kilmės KN(Kilmės)
Sąsajos Tipas USB
Nintendo Modelis NE
Prekės Pavadinimas HEYNOW
Linija 150cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai