Nauja Reduced price!
20PCS Golfo Batai Minkšti Spindulių, Segtukai, 1/4 Ruožtu Greitai Pasukti Batų Šuoliai Pakeitimo Nustatyti Golfo Mokymo Aids Priedai

20PCS Golfo Batai Minkšti Spindulių, Segtukai, 1/4 Ruožtu Greitai Pasukti Batų Šuoliai Pakeitimo Nustatyti Golfo Mokymo Aids Priedai

€8.41

-35%

€12.94

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: golf 4 priedai cofano, golfo klubas, Golfo, ecco golfo batai, golfo pin, Golfo Tee, greitai pasukti, varžto smaigalys, 1234yf, Golfo Batų.

Aprašymas:

20pcs Golfo Batai Smeigtukai Mokymo Batai Greitai Pasukti Batų Šuoliai Golfo Sneaker Trinkeles Priedai

Ypatybė:

1. Tai greitai pasukti golfo batai trinkeles gali suteikti geresnį sukibimą,todėl jūsų batų nebus lengvai skaidrę ant žolės žemės.

2. Tai lengva būti sumontuotos ant golfo batai,nereikia naudoti jokių specialių įrankių,jūs galite lengvai pašalinti, taip pat.

3. Jis yra pagamintas iš patvarios ir atspari trinčiai guma,yra ilgalaikis, ir nėra lengva būti pažeista,yra gražus pasirinkimas, pakeisti susidėvėjusias ar pažeistas šuoliai.

4. Jis tinka golfo mokymą,užsiimti, naudoti,galite, suteikti jai kaip graži dovana golfo žaidėjas,golfo pradedantiesiems ir daugiau.

5. Jis yra mažas ir lengvas,jis gali būti įdėti viduje jūsų kišenėje arba golfo krepšys,todėl jį lengva būti atliekami, o išeina.

Specifikacija:

Medžiaga: Guma.

Spalva: juoda + pilka.

Dydis: 2,5 cm.

Pakavimo sąrašas:

20 xSpikes

Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai