Nauja Reduced price!
Mados moterų Krokodilo modelis Pu Odos Striukės Moterų Lankas prisiūtas blizgus mados pu odos Striukės F2613

Mados moterų Krokodilo modelis Pu Odos Striukės Moterų Lankas prisiūtas blizgus mados pu odos Striukės F2613

€35.10

-29%

€50.14

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: stilinga blizganti striukė, croc batų, genue odinės striukės, python kostiumas, krokodilas striukės vyrai, striukė odos moterims, dirbtiniais odos kailiniai striukes moterims, krokodilo odos piniginė, krokodilo odos striukė, kamufliažas odinė baikerių striukė moterims.

Pastabos

Tt-tai fizinis Originali Avių Odos paltas kailio paltas su nekilnojamojo avių odos striukės , taigi, mados ir puikią kokybę .storesnis, šiltas, paltai gali tilpti senas oras .jei jums patiko šis nekilnojamojo odiniai paltai .jūs galite padaryti kad dabar , tuomet galime išsiųsti jums netrukus laukiami taip pat , jei turite kokių nors klausimų , galite susisiekti su mumis . 1.Ten gal 1-3cm klaidų, tai yra normalu, pheomenon.prašome suprasti. 2.Visi dydis žengė realius elementus.Prašome patikrinti dydžio diagramos rimtai prieš pateikdami užsakymą. 3.Visi dydis uint yra centimetras(cm), prašome comfirm prieš pateikdami užsakymą. 4.Spalva skirtumas problema :bus tik šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų monitorių ir šviesos,prašome suprasti, tai, labai jums ačiū.prašome susisiekti su mumis, jei kokių nors klausimų , prašome susisiekti su mumis 5.Jei nesate tikri dėl dydžio ,prašom pasakyti, jūsų ūgis, svoris ir krūtinė ,kurie gali padėti jums padaryti geras pasirinkimas dėl dydžio ,aš suteikti jums geriausia patarimų.

Dydis lentelė

Dydžių lentelė : 1 colis = 2,54 cm S: Krūtinė 106 cm, Peties 40cm , Rankovės 62 cm,Ilgis 63 cm M: Krūtinė 110 cm, Peties 41cm , Rankovės 63 cm,Ilgis 64 cm Pastabos : jis yra matuojamas vertus , gal turi 2-3 cm klaidų , jei turite kokių nors problemų su dydžio , prašome susisiekti su mumis greitai geriausi linkėjimai.

Modelis rodo ir nekilnojamojo nuotraukas

puikus kokybės Krokodilo modelis Pu odos striukės mados ir labai geros kokybės, stiliaus jeigu turite kokių nors quesions , jūs galite susisiekti su mumis

vežimas

Mes atsiųsime jums greičiau ir patikrinti jį pirmą kartą, prieš siųsti jį .mes taip pat daryti dropshipping ir padaryti didmeninė, jei vartojate 8 daugiau vienetų vienu metu , mes išsiųsime juos greitai važtaraštį geriausi linkėjimai.

Stilius Atsitiktinis
Amžius Amžius 18-35 Metų
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Odinis & Suede
Rankovės Stilius Reguliariai
Lytis MOTERIS
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Sezonas Pavasario/Rudens
Kilmės KN(Kilmės)
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apdaila Lankas
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Prekės Pavadinimas Noritree
Modelio Numeris F2613

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai