Nauja Reduced price!
Manipuliatoriaus pneumatinės jig priedai Dulkių tvirtinimo laikiklis, Jungiantis strypo Tvirtinimo laikiklis M12 cnc vakuuminis padas

Manipuliatoriaus pneumatinės jig priedai Dulkių tvirtinimo laikiklis, Jungiantis strypo Tvirtinimo laikiklis M12 cnc vakuuminis padas

€5.29

-9%

€5.87

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: jig metalo, dot pin ženklinimo mašinos, cnc vakuuminis dulkių, giliai po vandeniu led, pneumatiniai siurbtuko, cnc dulkių apkabos, oro filtro, duslintuvo, išmetiklis vakuuminio, oro siurblys padangų, kalmarų jig švyti stendai.

>>> Vakuuminis Padas

Privalumai mechaninė siurbimo paramos (aukso įrankiai): 1. Stiklo dirbiniai (metalo armatūra) yra didelis stiprumas, kietumas, lengvas, unikalus estetinis jausmas ir ekonominės ir praktinės vertės.

Tai nereiškia, pridėti svorio visais priedais.

Susisiekti su troll core tokiomis neįprastomis sąlygomis bus ne be reikalo įbrėžimų.

3, didelio tikslumo produkto judančių dalių, geros stabilumo.

4. Jis tinka naudoti daug vėjo (hardware) skliausteliuose rungtynių, o tai labai sumažina svorį, mechaninė rankos Pavadinimas: manipuliatoriaus siurbtukas bazės

Modelis: M12-11HT-L

Medžiaga: nikeliuotas geležies

Kiekis: 1pcs

Privalumai manipuliatoriaus gyvis sėdynės (aukso rungtynių):

1. Kad gyvis laikiklį (metalo detalės) turi didelio stiprumo, stiprūs, kietumas, lengvas, unikalius estetinius jausmus, ir yra ekonomiškas ir praktiškas.

Dėl _ _ _ _ _ _ neduos jausmą svoris į bendrą asamblėjos rungtynių.

2, pagal neįprastų aplinkybių, susisiekti su pelėsių branduolys nesukels įbrėžimų, pelėsių ir kitų nereikalingų null Pėdsakų. 3. Didelio tikslumo bei geros stabilumo visų produkto dalių.

4. Tinka naudoti daug gyvis turėtojai (metalo detalės) dėl rungtynių, o tai labai sumažina svorį, manipuliatoriaus rankos.

Tipas Detalės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai