Nauja Reduced price!
Playstation Mygtukus, Drobė, Tapyba Žaidėjus Žaidimų Geek Sienos Meno Spaudiniai, Tik Penkios Minutės, Plakatas Gamepad Valdytojas Berniukai Dovana

Playstation Mygtukus, Drobė, Tapyba Žaidėjus Žaidimų Geek Sienos Meno Spaudiniai, Tik Penkios Minutės, Plakatas Gamepad Valdytojas Berniukai Dovana

€3.71

-38%

€6.08

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: "acer" gamer, playstation kambarys deco, dekoro gamer, kaklaraištis geek, žaidimų metalo sienos menas, plakatas sienos, priekinė stebulė, plakatas tela žaidimų, plakatas, lauke gamer.

- Kokybės Mūsų Parduotuvėje drobės paveikslas yra pagamintas iš aukštos kokybės 4D drobės, su turtingu spausdinimo spalvos, plonos tekstūros, atsparus vandeniui ir drėgmei, didelis atsparumas tempimui, ir akivaizdu, spausdinimo poveikis nei kitų drobių.

- Tinkama vieta gyvenamasis kambarys,Miegamasis,Vaikų kambarys,Vestuvių Dekoravimas,Virtuvės Restoranas,Viešbutis,Baras ir kt. - Paramos, pritaikymas, Jei Norite, kad Kiti Dydžiai Ar Spausdinti Savo Nuotrauką, Prašome Susisiekti su Mumis. 1) Beveik visus paketus (98%), bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas.Po parcecl buvo vežamos,mes galime jums pranešti, stebėjimo informaciją tvarka. 2) Jūs galite stebėti savo sklypas ant flollowing svetainę, naudodami savo sekimo numerį: 17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 3)įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir išsami, prieš užsakymą. 4)Mes rekomenduojame laivybos būdas yra "E-Pakelio ir Patogiamgyvenimui.lt Standartinis Pristatymas".

Pastaba:laiko ji imsis savo paketą atvykti priklauso nuo apdorojimo greitį savo muitinės ir pašto tarnyba.

Pakuotė Gerai Supakuoti
Žaidėjas Žaidimų Žaidėjas Žaidimų Geek Sienos Menas
Modelio Numeris V1034
Naudojimas Namų puošmena,Dovana draugams,džiaugsmo
Forma Vieną
Medžiaga Drobė
Stilius Europa
Dalykai Laiškas
Originalus Taip
Technics Purškiamojo Dažymo
Paramos Bazės Drobė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Nuolaida Gerbėjai gali gauti papildomų Nuolaidų
Paramos pritaikymas savo reikmėms Bet kokio dydžio,Bet kokį paveikslėlį
Lašas Apsipirkimo Taip
Formos Vertikalus Stačiakampis
Techninės Aukštos Kokybės Spausdinimas
Prekės Pavadinimas outerpe
Tipas Drobė Spaudiniai
Gamepad Valdytojas Berniukai Namų Dekoro
Vidutinis Aliejus
Rėmas No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai