Nauja Reduced price!
4 Oz Vaikai Bokso Pirštinės, Vaikų Mokymo Pirštinės Punch Puspirštinės, MMA Pirštinės PU Animacinių filmų Treniruotės Dazn Mokymo Pirštinės Amžius 3-12 Metų

4 Oz Vaikai Bokso Pirštinės, Vaikų Mokymo Pirštinės Punch Puspirštinės, MMA Pirštinės PU Animacinių filmų Treniruotės Dazn Mokymo Pirštinės Amžius 3-12 Metų

€10.21

-33%

€15.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mma, vaikai bokso pirštinės, kovos boxe, ufc mma karinės, vyrai, mma pirštinės, 1 vartininko pirštinės, muay thai padas, ccam dazn, pad tajų boksas, mma trumpas.

【 Tinkamas Amžius nuo: 3 iki 12 metų amžiaus】

4oz animacinių filmų bokso pirštinės vaikams

【 Iš tvirto PU Odos】

Mokymo pirštinės naudojame aukštos kokybės PU odos, kuri turi gerą atsparumą hidrolizė, ašarojimas, korozijos ir prakaitavimas, dėl kurių jis patvarus ir lengva plauti.

【 Gera Apsauga】

Su amortizatoriumi Apsaugos Putos, ji suteikia stipresnis rezervo galios ir puikios apsaugos, siekiant užkirsti kelią vaikams nuo atsitiktinės žalos, o mokymas.

【 Patogus Ir Saugus Riešo Dirželis】

Su ilgais ir reguliuojamu Velcro talpyklos, vaikams, Muay Thai pirštinės ir Puspirštinės pateikti reguliuojamas, tinka ir aukščiausios riešo parama.Tai lengva vaikščioti ant ar kilimo.

【 Gražių Animacinių Filmų Stiliaus】

Vaikų punch puspirštinės yra desined su catoon modelis ir ryškių spalvų (4 Spalvos jūsų pasirinkimas: Rožinė, Raudona, Gree ir Mėlyna), kuri bus mylimi vaikai, ir juos geros dovanos vaikams.

【 Specifikacija 】

Medžiaga: oda

Matmenys (apytiksl.): 13*24cm / 5.12*9.45 colių

Svoris (apytiksl.): 300g

Pakavimo sąrašas:

1 pora bokso pirštinės, 1 skirta kuprinė

Prekės Pavadinimas WOLON
Medžiaga PU
Svoris 4OZ
Taikoma Žmonių Vaiko

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai