Nauja Reduced price!
4 vnt. Juoda Užraktas liftas rankena Denio Liukas Flush traukti Spyna su raktu gali fiksavimo jūrų aparatūros jachtų reikmenys Nemokamas Pristatymas

4 vnt. Juoda Užraktas liftas rankena Denio Liukas Flush traukti Spyna su raktu gali fiksavimo jūrų aparatūros jachtų reikmenys Nemokamas Pristatymas

€17.51

-36%

€27.36

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: aparatūros krepšiai aparatūra, plastikiniai denio liukus, flush spyna užraktas, liukas spyna, liukas, valtis nerūdijančio, jūrų laivu metalo denio liukas, valtis dalis, pagalbinė valtis, Baotou.

4 vnt. Juoda Užraktas liftas rankena Denio Liukas Flush traukti Spyna su raktu gali fiksavimo jūrų aparatūros jachtų reikmenys Nemokamas Pristatymas

Specifikacijos

*Spalva: juoda *Medžiaga: plastmasinis *Vardas:Valtis marine spyna *Prekės funkcija:Su raktu *Dydis:Kaip parodė nuotrauką *Sąlygos:100% brand new ir aukštos kokybės *Ne-fiksavimo rankena Flush Valtis marine Spyna *Programos:Medicinos įrangos, laivų, automatikos įranga, automobilių pramonės,RV

Komplektą Sudaro:

4 x Klavišus 8 x Varžtai 4x Flush Valtis Skląsčiai 4x Montavimo Priedai

Pastabos:

Pastabos: 1.Prašome leisti nedidelius dydžio skirtumą tarp realaus dydžio ir dėl rankinis matavimo ir toleranciją. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Aprašymai:

1.Tinka standartinio 2-Colių skylę išpjovą. 2.Antikorozinės medžiagos ir armuoto plastiko, patvarus, rūdžių ir šviesos. 3.UV stabilizuota mėlyna plastiko flush spyna skirtos atlaikyti atšiaurių jūrų sąlygos 4.Flush Valtis Spyna su raktu gali fiksavimo Flush Traukti Skląsčiai Denio Liukas jūrų aparatūros 5.Plačiai naudojama medicinos įranga, laivų, automatikos įrenginių, automobilių pramonės. 6.Jie taip pat turi didelį funkcionalumą, kietas jaustis ir stumti uždaryti patogumui.Ėsdinančios atspari konstrukcija saugo juos funkcinės ir ieškote didžiosios metų. 7.Populiariausių jūrų aparatūros spyna, Šis UV stabilizuota plastiko valtis skląstį yra tvirtas ir atsparus atšiaurių jūrų sąlygomis. 8.Su 2-2/5" skersmens jie yra suprojektuoti, kad tilptų į standartinį 2" skylė išpjovą.Į skląsčiai ateiti su instrukcijomis, kaip lengvai dviejų varžtas įrengimas.Patrauklios flush-mount stilius, embedded rankena, ir paslėpta montavimo įranga suteikia šias skląsčiai patrauklus atrodo. 9.Šios spynos yra labai plačiai naudojami dėl patekimo durys, jauku ir dangčiai, liukai,centrinė konsolė ir durų, spręsti vienetų, bei stalčių blokai,elektros boksai.

1.Tinka standartinio 2-Colių skylę išpjovą.

Apie Mokėjimą

* Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio DEPONAVIMO. * Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. * Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Siuntos

** VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. ** Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. * * * Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. ** Nuotraukas rodomas nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. ** PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. * * * Jei turite ne gavo savo vežimą ir per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti & Grąžinti

*** Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. *** Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. *** Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Patogiamgyvenimui.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. *** Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Dydis 2inch
Naudojimas Jūrų Denio Liukas
Specifikacijos Flush Traukti Slam Spynos Su raktu
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas plastiko Valtis marine Spyna
Programos Raundas Denio Užraktas
Funkcija Valtis Jūrų Denio Liukas, Durų Pakeitimo
Kiekis 4 vienetų
spalva juoda
Tipas Flush Traukti Slam Skląsčiai Liftas Žiedas Rankena

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai