Nauja Reduced price!
2019 karšto 7 spalvų fotonų PDT led odos priežiūros veido kaukė mėlyna žalia raudona šviesos terapija grožio prietaisų grožio aksesuaras

2019 karšto 7 spalvų fotonų PDT led odos priežiūros veido kaukė mėlyna žalia raudona šviesos terapija grožio prietaisų grožio aksesuaras

€37.76

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: odos priežiūros acessorie, led kaukė fototerapijos, odos priežiūros prietaisai, led pdt, led quantum, lempos sodinamoji, led odos terapija, terapijos led, led fototerapija, pdt led 4.

7 spalvų šviesos mini namų salonas nešiojamų odos priežiūros led šviesos terapija kaukė CE aproved

Funkcijos :

1. Desalt: Fleck, Nudegimo nuo saulės, Amžiaus, Pigmentų ir kt.

2. Rehab: Bet dega, Blain ar Pigmentacija sukelta didelės energijos iš VEIDO ir gydymas lazeriu.

3. Moduliacija: Maladjusted incretion, Kiaušidžių Išlaikytas, krūties kėlimo

4. Pašalinimas: Sraigės, Geltonojoje Dėmėje, Folliculitis

5. Gerinti: Šiurkščiavilnių Porų, Pasenusios Odos, plonas Raukšlių, Pilka veido.Veido nervo anestezija, Sumažinti spaudimą, Pagerinti miego.

Gydymo teorija:

LED gydymo sistema, kaip naujausių aukštųjų technologijų produktų, priima importuotų genų biologijos-bangos lempos namas su daugiau nei 99% originalus LED iš Amerikos, su unikaliu perdavimo technologiją, šviesos signalas pasaulyje, ne šilumos poveikis

Apie mūsų Oda LED

Led šviesos terapija yra įrodyta, kad būti veiksmingos gydymo keletas aspektų, odos senėjimo .Keli tyrimai parodė, gerinti smulkių raukšlių , margas, hiperpigmentacija, lytėjimo šiurkštumas ir sallowness .šie rezultatai yra palaikoma tiek kolageno gamybą ir padidinti

platinimo

LED šviesos gydymo Principas

kaip šviesos veikia?

led šviesos Terapija yra naudojamos specialios bangos ilgio šviesą, kurios išskiria energiją, kuri yra naudojama daugelyje programų.Tai yra žinoma kaip Fotonų Terapija.LED stendai šviesos.Diodas,Diodai gice išjungti energijos forma, šviesa,Šie mažai diodai yra kompaktiškas, patvarus, galingas, ryškus ,effecient,ir yra naudojami siekiant nužudyti bakterijos, kurios sukelia vietoje.

Kaip odos LED Veikia?

LED mėlynos šviesos terapija padeda nužudyti bakterijos, kurios sukelia dėmės, sumažinti inflamation ir sukurti bendrą atjauninimo poveikį odai,Dėmės pradėti poras susispaudžia arba blokuojami ir bakterijos pradeda augti,todėl kiekvienas paauglys košmaras dėmės.

Kokia gali būti Odos LED padaryti už jus?

1.nužudyti bakterijos, kurios sukelia vietoje ir spuogų.

2.Puiki alternatyva gerti vaistus

3.Išvengti breakouts

4.Sumažinti randus

Kaip Naudoti Jūsų odos LED?

Imtis pictue

Prieš naudojant jūsų oda LED pirmą kartą, tai yra labai svarbu fotografuoti plotas, kurį bus galima spręsti , Pagerėjimas paprastai vyksta mažais žingsneliais ir gali būti sunku pamatyti, kasdien, Fotografuoti, prie kambarį, kad yra ne natūralios šviesos ir dubliuoti tikslią apšvietimo kartą, kai jūs imtis savo "po" nuotraukos

Naudojant odos LED

1.Plauti savo veidą su žąsies kokybės odos priežiūros produktas, prieš pradėdami naudoti Odos LED, Nors tai neprivaloma , rezultatai bus dar idomiau, jei jie naudojami aukštos kokybės odos priežiūros produktas.Produktų contaiming Vitaminas A(pvz., Retin-A)turėtų būti naudojami tik po to, naudojant jūsų oda LED, kaip šie produktai gali blokuoti LED šviesa skverbiasi į odą.

2.Įdėti į apsauginiai akiniai/akiniai su sąlyga , uždėkite kaukę ant galvos.

3. Swith ant, leisti maždaug 20 minučių kiekvieną dieną sesijos, tai labai rekomenduoju jums naudoti Odos LED sistema kasdien, nes tai padės užtikrinti optimalius rezultatus, Dauguma žmonių, atsipalaiduoti ir privatumo savo namuose, žiūrėti televesion, pasivyti oh telefono callsm naršyti internete, arba paskaityti knygą, o naudojant theirLEDS

poveikio mūsų oda LED

Laukiamas Rezultatas--oda LED

Odos LED efektyvesnė, jei naudojamas kasdien dėl įtakos zonų, Paaugliams, prašome būti kantriems ans naudoti jūsų odos LED kasdien,oda LED sistemos turėtų būti naudojamas kasdien iki 30 minučių,kai oda yra aiškus ir toliau naudoti savo odos LED dienos, jei įmanoma, nužudyti bet bakterijos sukelia dėmės, Naudokite oda yra aiškus ir toliau naudoti savo odos LED dienos, jei possiblem nužudyti bet bakterijos sukelia dėmės, jį Naudoti, o daro namų darbus, žiūrėti TV, internete..padaryti jūsų odos LED dalį yoe kasdienio gyvenimo būdą.

Siekiant pagerinti jūsų Odos LED, Naujoves Fotonikos recommed matydamas kvalifikuotas dernatologist ar estetika, kartu su gera aktuali spuogai produktas.Aktualūs spuogų produktai neturėtų būti naudojami prieš naudojant jūsų Oda LED, bet gali būti taikomas ir po to.

Duk

1.Ar yra kokių nors mokslinių įrodymų, LED Šviesos Terapija?

LED šviesos Terapija, buvo kruopščiai patikrinta , įvertinta ir patvirtinta šimtus Univerities, Medicinos laboratorijose, ir, svarbiausia, NASA, Ten buvo iš tikrųjų per 2000 ataskaitų ir dokumentų, parašytų šia technologija.

2.Yra Foto Atjauninimas arba LED Šviesos Terapija saugus?

Taip,jis yra saugus ir visiškai neinvazinis, Jis buvo naudojamas metus daugelyje medicinos procedūros, medicinos spa, biurai, estheticians ir Dermatologų ir vartotojams visame pasaulyje.

3.Ar Foto Atjauninimas arba LED Šviesos Terapija nesukelia skausmo?

Ne, tai nereiškia, caise BET skausmas ne visi.Priešingai, iš tiesų, nes ji turi labai ramina ir ramina

4.Ar galiu naudoti odos priežiūros produktus conjection su mano Oda LED?

Taip, tai jūsų rezultatai bus atsitiko greičiau, ir bus dar idomiau, jei jie naudojami aukštos kokybės moisturiaing panašus priežiūros produktas.

Modelio Numeris Kaukė
Dydis none
Medžiaga Plastikiniai
Standartinė Įtampa 220V
Gamybos procesas Rankų Darbo
Maitinimo Šaltinis US
Tipas led
Prekės Pavadinimas FGHGF

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai