Nauja Reduced price!
Moterų Harajuku Cardigan Japonų Kimono Azijoje Vasarą Skaitmeninis Atspausdintas Marškinėliai Topai Atsitiktinis Moteris Kimonos Kawaii Kimono Yukata Cosplay

Moterų Harajuku Cardigan Japonų Kimono Azijoje Vasarą Skaitmeninis Atspausdintas Marškinėliai Topai Atsitiktinis Moteris Kimonos Kawaii Kimono Yukata Cosplay

€7.48

-33%

€11.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kimono, azijos ir ramiojo vandenyno, harajuku kimono, japonų kimono, žalia kimonos moterims, yukata, haori moterims, kimono ta, uo kimono, kawaii.

Produkto Informacija

Dėkojame, pirkti dovanas mūsų parduotuvėje.Prašome, būtinai nurodykite savo vardą, pavardę, adresą duomenis, todėl, kad jūs galite gauti paketas sėkmingai.Jei turite klausimų, susisiekite su mumis!mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Šiltas eilutę:

1).Tai yra unisex stiliaus, tiek vyrai, tiek moterys gali dėvėti tai!! 2).Išmatuokite savo tikrąjį drabužių Ilgis, Krūtinės, Peties...ir pan., palyginti su mūsų dydžio lentelė. 3).Prašome leisti 1-3 cm skiriasi dėl rankinis matavimas. 4).Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!

Specialios Paskirties Tradicinių Drabužių
Tipas kimono
Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas japonijos estetika Yukata
Viršūnės Tipas kimono Yukata
Kokybė Aukštos Kokybės
Prekės Pavadinimas Nifineo
Rankovės Stilius Batwing Rankovės
Lytis Moterys ir Vyrai
Produkto pavadinimas kimono marškinėliai
žmonės Berniukai / Mergaitės / Vyrai / Moterys
Elemento Tipas B kimono marškinėliai
Sudedamosios dalys Striukės
Modelio Numeris hf254

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai