Nauja Reduced price!
Naujas Klostuotas Audinys Silver Line Tekstūros

Naujas Klostuotas Audinys Silver Line Tekstūros "PASIDARYK pats" Kratinys Kailio Fone Dekoro Mados Drabužiai Suknelė Dizaineris Audinys

€3.77

-8%

€4.10

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: poliesteris brokatas medžiaga, vilnos audinio, betono audinio kūrybos, barkcloth, poliesterio derva, audinys, už milteliai šaukštas, grūdeliais sidabro audinio, kūrybos medžiaga valdyba, sidabro audinio palapinė, elastingas audinys, medžiaga.

Aprašymas

Daugiau panašių Audinių Kategorijos "Sulenkite Audinį". 1.Dydis: 1 vnt = 50cm(ilgis) * 150cm(plotis). (± 2 cm paklaida) Jei perkate 2 vnt, mes ne sumažinti jį. 2 vnt = 100cm(ilgis) * 150cm(plotis). ●Sidabro audinio, bet su tam tikrą blizgesį. ●Drabužių, Aprangos, Etapas, fono, "PASIDARYK pats" ir pan.. ●Vienetų dydžio perskaičiavimo: 1 statykla = 90cm.Jei jums reikia didelio dydžio ar norime, kad kiti reikalavimai, prašome susisiekti su mumis.

PASTABA

Visi produktai yra kulka, atsižvelgiant į faktinę elementus.Skirtingų šviesos, kampas ir ekraną, produkto spalva yra šiek tiek kitoks.Prašome suprasti, maloniai.

PATARIMAI

1.Prašome patvirtinti, kad gavo adresas yra teisingas!! 2.Kai audinys yra sumažinti, jis negali būti parduotas dar kartą.Todėl nėra pagrindo grąžinti prekes, nėra palaikomas. 3.Jei negalite rasti audinio norite, Internete, jūs galite suteikti mums nuotrauką.Pabandykime išsiaiškinti. ●Visi daiktai bus išsiųsti per 3 darbo dienas, kai mokėjimas yra sėkmingai( išskyrus Kinų šventės). ●Mes esame įmonė, kad veikia jau daugelį metų.Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite man žinoti.Aš pabandyti mano geriausia ją išspręsti. ●Kodėl perkant 1 mėginys tokie brangūs?Atsakymas: "Patogiamgyvenimui.lt standartinis pristatymas" krovinių yra šiek tiek brangesnis, greičiau nei "Cainiao super ekonomika pasaulyje".

Stilius Kūrybos Medžiaga
Produkto Tipas Kitas Audinys
Neaustinių Technics Paprastas Dažyti
Suede Audinio Tipas Kūrybos Medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Paveikslų paroda
Plotis 150cm
Rinkinys Tipas No
Technics Megzti
Tipas Plisuotas Audinys
Prekės Pavadinimas atsargumas
Medžiaga Poliesterio / Akrilo
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Didmeninės No
modelis Paprastas Dažyti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai