Nauja Reduced price!
Animacinių filmų Mielas Princesė Sienų Lipdukai Vaikams Kambariai Merginos Rožinė Pasakų Undinė Langą, Plakatas, Lipdukas Freskos Kambarį Apdaila

Animacinių filmų Mielas Princesė Sienų Lipdukai Vaikams Kambariai Merginos Rožinė Pasakų Undinė Langą, Plakatas, Lipdukas Freskos Kambarį Apdaila

€5.82

-30%

€8.32

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: disney piniginės, "disney" filmo plakatas, naujas romper, modelio rožinės spalvos, juodosios afrikos moters portretas, aukštos juosmens moterims, dekoro kawaii kambarys, minkštas estetinės plakatai, paprasta estetinės plakatai, paspaudę piniginės.

Aprašymas

Pavadinimas: Cartoon Mielas Princesė Sienų Lipdukai Vaikams Kambariai Merginos Rožinė Pasakų Undinė Langą, Plakatas, Lipdukas Freskos Kambarį Apdaila Naudojimas: Vaikų Kambario Studijų Kambarys, Miegamasis, Gyvenamasis Kambarys Funkcija: Sienų Dekoro Lipduku, Plakatas, Lipdukas, Freskos, Nulupkite ir Klijuoti Apmušalus Funkcija: Lipni, Eco-friendly, Nuimamas

Pristatymas

Greitas ir saugus pristatymas yra labai svarbus.Todėl mes naudojame Patogiamgyvenimui.lt Standartinis Pristatymas ar Patogiamgyvenimui.lt Saver Shipping", kuri garantuoja Patogiamgyvenimui.lt. 1. Mes ne naudoti ekonomikos pristatymas į laivą iš visų tvarka.Todėl, kad mūsų kainos yra šiek tiek brangesnis nei kiti pardavėjai.Tačiau manome, kad ji yra verta. 2. Siunčiame visus kad per 48 valandas paprastai.Tačiau kartais tai užtrunka daugiau dienų, nes akcijų.Tačiau visi jie bus išsiųsti per 5 dienas.

Patarimai

Jei jūs perkate iš trijų dalių arba daugiau, gausite 5% nuolaidą.Patogiamgyvenimui.lt pasikeis kaina automatiškai, kai jūsų užsakymą.Jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Sienų lipdukai diegimo veiksmus

1. Kadangi produktas yra suvynioti ir supakuoti, prašome vieta kūdikis, kurį gavo butą ir jį naudoti po plinta.Norėdami išvengti tikėjimo. 2. Pagal kontūrą ir forma kiekvieno mažą paveikslėlį prieš naudojant, palyginti galutinis efektas vaizdas, suteikta. 3. Derinant savo pageidavimus, jūs tikriausiai žinote, galutinis rezultatas. 4. Kai įklijuodami, nustatyti vieną pusę pirmos, o traukiant dugnu, naudotis liniuote (ar kitas įrankis, kuris padeda išlyginti) spaudos dėmesį burbulus. 5. Užbaigti šedevras.

Suitalble Paviršiaus

1. Sklandžiai tapybos sienos 2. Sklandžiai medinių paviršių 3. Lygaus metalo paviršiaus 4. Sklandžiai keraminių plytelių paviršiaus, ebs Patarimas: atkreipkite švarios vietos, kurią norite klijuoti, ir klijuokite lipduką ant jo.Tiesiog žievelės ir klijuoti, jei jūs padarote klaidą, galite žievelės jį išjungti ir klijuoti iš naujo.Karšto oro džiovintuvas padės jums pašalinti jį iš sieninio lengviau.Jeigu turite kokių nors questio metu įdiegti, prašome susisiekti su mūsų pagalbos.

Gauti Dydis 70X50m
sienos lipdukas 3d Vienos Pakuotės
Kambario Dekoro Priedai Vaikai siena lipdukas
Medžiaga PVC
Temos Animacinių filmų
Solid Color Line Namų projektavimas
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Klasifikacija Langų Lipdukai
Gyvenamasis Kambarys Darželio Kambarys
Stilius Kietas
namų dekoro priedai decoracion habitacion
"PASIDARYK pats" lipnios Tapetai animacinių filmų freskos
Sienų Dekoro Lipduku Kambario Papuošimai
Kilmės KN(Kilmės)
Mielas Namų Dekoro kūdikio kambario puošmena
tapetai lipdukas sienų lipdukai vaikams kambariai
Vinilos Decorativos Sienų Lipdukai Mergaičių Kambariai
Snieguolė Princesė Viso Kūno Džiunglių Princesė
Sienos Lipdukas Vaikams Lipdukas Vaikams
Specifikacija Single-piece Package
Miegamasis priedai Sienų Lipdukai vaikų kambario dekoravimas
Scenarijus SIENOS
Adesivi Vinilos Decorativos
Tyrimas Kambarys Decorationo Sienos Ornamentu
Prekės Pavadinimas Disney

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai