Nauja Reduced price!
3pcs/daug 15x15cm bendras skylių prototipų plokštės Stripboard Veroboard pcb vienoje Pusėje Platine breadboard eksperimentas

3pcs/daug 15x15cm bendras skylių prototipų plokštės Stripboard Veroboard pcb vienoje Pusėje Platine breadboard eksperimentas

€8.38

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: plokštės spausdinti, pcb veroboard, pledas su pompom, du kartus pcb, 50mA, pcb 9x15cm, pcb stripboard, valdybos grandinės, platin, 883 a.

3 vnt./daug

Vienoje Pusėje 15x15cm Stripboard Veroboard bakelite eksperimentas

spausdintinių plokščių PCB

Dydis: 15x15cm

Pagrindo Medžiaga:bakelite

Angos skersmuo : 1,0 mm

Tinklelis: 2.54 mm

Storis : 1.5 mm

Paviršius: vario

Vienos Pusės

Nauja

Pristatymas Terminas

Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Mes laivas elementą per China Post Oro Pašto und AVS.

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

Tarptautinės Pirkėjų Pastaba: Pristatymo terminas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 10-50 dienas, būkite kantrūs atvykimo.

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą (pirkimą)

Grąžinimo Politika

Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome padėti, po mūsų produktų atgal į jav.Jums turėtų mokėti po nugaros pašto.Po to, kai mes gauname mūsų produktas, mes pažadame, kad atsipirkimo 100% savo pinigų.

Jei produktai yra pažeistas, prieš atvykstant, jums, ką jums reikia padaryti, fotografavimas parodyti mums mūsų skaldytų produkto.Pažadame, kad atsipirkimo 100% savo pinigų.

Jei jūs negalite gauti produktas per 40 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes pažadame, kad atsipirkimo 100% savo pinigų.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai