Nauja Reduced price!
Nekilnojamojo Gražus Sausų Gėlių Skaidrus Aišku, Minkštos TPU Apsauginiai Atveju, HUAWEI Mate30 Pro 20X P10 P20 Lite P40 Pro Plus Nova5T

Nekilnojamojo Gražus Sausų Gėlių Skaidrus Aišku, Minkštos TPU Apsauginiai Atveju, HUAWEI Mate30 Pro 20X P10 P20 Lite P40 Pro Plus Nova5T

€9.21

-30%

€13.16

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: atveju, huawey p20 lite, huawai p20 pro, bžūp co2, atveju p20, byla dėl "huawei" y6 2019 m. fox, atveju huawey p20 pro, huawey p20 lite, hua wei, p20 pro, byla dėl "huawei" y6 2019 demonas.

Aprašymas:

√ 100% Brand New Aukštos Kokybės Atvejais. √ Prabangus Rankų Darbo, Aišku, Švieži Nekilnojamojo Džiovintų Gėlių Žiedų Telefono Padengti. √ Pagamintas iš aukštos kokybės Silikono minkštos TPU, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą. √ Apsaugoti Paviršius Nuo Nulio Ženklų ,Dulkių , Pirštų Antspaudų. √ Tiksliai angos ant raštas atveju suteikti prieigą prie visų valdiklių ir funkcijos telefone. √ Galite priimti jį kaip dovaną savo draugams ir artimiesiems. √ Suderinama Huawei P40 Serijos P40 P40Pro P40Pro+..., 30 Serija,P20 Serija, Mate30 Serija, Mate20 Serija, Mate10 Serija, Nova7 Serija, Nova5T, Nova4 Nova3 Serijos... √ Pakuotė:Tik tokiu Atveju,Telefono neįskaičiuotos.

Pastaba:

* Kaip tikros džiovintos gėlės yra naudojamas ir ji yra dirbtinai nustatytų gėlių leidybą, ten bus dispersijos visų žiedų dydis, spalva ir išdėstymas. * Nes jie yra rankų darbo, kiekvienas iš jų turi savo niuansų ir unikalumą. * Dalis gėlių medžiaga gali būti mirkyti po pirminių spalvų gėlių yra priklijuotas, kuris yra ne kokybės problema. * Nedidelių trūkumų (TY.mažų burbuliukų ar dervos lašai) gali būti dėl pobūdis Epoksidinės ir švarus atveju. * Rusų Draugų, Prašome Palikti Mums, Pilnas Pavadinimas: Dėl rusijos Politikos,Ačiū!

Tipas Įrengtas Atveju
Dizainas Gėlių
Funkcija Antidetonaciniai
Suderinamos Prekės "Huawei"
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Nekilnojamojo Gėlių Hademade Atveju

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai