Nauja Reduced price!
Super Stiprus Hamakas Dirželis Kabo Hamakas Diržo Hamaca Hamak, Kempingas,Kelionės,Nešiojamų Kabinti Medžio Virvę Nemokamas pristatymas

Super Stiprus Hamakas Dirželis Kabo Hamakas Diržo Hamaca Hamak, Kempingas,Kelionės,Nešiojamų Kabinti Medžio Virvę Nemokamas pristatymas

€8.06

-26%

€10.90

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 1 kaklo hamakas, prabanga tinkleliai nuo vabzdžių, lauko baldai, įranga, HC30, stovykla hamakas, pegless, hamakas lauko, hamakas ju, stovykla hamakas stendas, Hamakas Sūpynės.

Aprašymas ir specifikacijos: 1,Su mūsų itin stiprus kempingas hamakas dirželiai, jums niekada nereikės rišti kitą rauktys vėl!Šie diržai yra pagaminti iš tvirtos medžiagos, kad nebus rip ar fray, kai pakabinti, net roughest žievė. 100% Medžio Draugiškas!

2,REGULIUOJAMAS, TVIRTAS IR PATVARUS HAMAKAS MEDŽIO DIRŽELIAI - Dukart siūlės ir išbandyti Įeina 2 Hamakas Dirželiai, Krepšys.Garantuoja, kad saugiai laikyti iki 550 svarų.

3,PRISITVIRTINA PRIE BET kokio MEDŽIO - Dirželiai yra 9 pėdų 4 colių ilgio, tačiau yra 16 kilpos pakabinti iš ne bet kokio ilgio.

4,Mėgsta gulėti savo hamakas, bet nekenčiu nesugraibęs aplink susiejimas mazgų lynai?

Su mūsų itin stiprus kempingas hamakas dirželiai, jums niekada nereikės rišti kitą rauktys vėl!Šie diržai yra pagaminti iš tvirtos medžiagos, kad nebus rip ar fray, kai pakabinti, net roughest žievė. 100% Medžio Draugiškas!

5, Šių kempingas hamakas medžio dirželiai yra pilnai reguliuojami ir kiekvienas dirželis ateina su 16 kabančios kilpos, iš viso 32 kilpos.Ar jums reikia visus 9 pėdų 4 colių (111 cm ilgio), kad dirželiai, ar tik keletą colių, vyriai mokysis bet kokioje situacijoje.

Medžiaga: 100% poliesteris;

Dydis :280cm x 2,5 cm(110inches*1inches);

Spalva: Violetinė,Oranžinė,Žalia,Raudona,Mėlyna;

Amatų: 15 Kilpos Dviem Siūlėmis,atgal hamakas dirželis yra Trys siūlėmis,todėl, kad jis yra stipresnis ir palaikyti iki 400lbs už vienetą.

Įpakavimas: 2vnt dirželiai,viena saugojimo krepšys;

PRISITVIRTINA PRIE BET kokio MEDŽIO - Dirželiai yra 9 pėdų 4 colių ilgio, tačiau yra 16 kilpos pakabinti iš ne bet kokio ilgio.

Šių kempingas hamakas medžio dirželiai yra pilnai reguliuojami ir kiekvienas dirželis ateina su 16 kabančios kilpos, iš viso 32 kilpos.Ar jums reikia visus 9 pėdų 4 colių (111 cm ilgio), kad dirželiai, ar tik keletą colių, vyriai mokysis bet kokioje situacijoje.

Pakavimo penkių spalvų dirželiai:

Vienas Laikymo Krepšys,Dvi Medžio Dirželiai;

Pls Pažymėti:Viena Juoda Saugojimo Krepšys tik Hamakas Dirželiai(280cm x 2.5 cm),

Medžio Draugiškas Saugomų neturi Juoda Saugojimo krepšys.

Medžio Draugiškas Saugomų Diržai

Diržai dydis:60cm x 5cm,

Juoda Lynai:4 metrų kiekviena

Toks Stiprus - Laimėjo ne Kada nors Rip

Mūsų dirželiai yra dukart siūlės ir taip sunkiųjų jums niekada nereikės nerimauti dėl jų ne remti jums.Yra 2 Hamakas Dirželiai w/ Krepšys.Garantuoja, kad saugiai laikyti iki daugiau nei 550 svarų, jums gali net ir atsivesk draugą ar du hamakas su jums nereikia nerimauti,.

Daro Savo Hamakas Kabo, Vėjas!

Be jokių mazgų kaklaraištis, jūs galėsite nustatyti savo hamakas su medžio dirželiai mažiau nei minutę, nesvarbu, kur esate.Mes rekomenduojame porą šie dirželiai su mūsų Atogrąžų Vėjas Dvigubas Nailono Parašiutu Hamakas.

Modelis Hamakas Dirželiai&Diržai ZW-S01
Produkto pavadinimas 100% Poliesteris Super Stiprus Hamakas Dirželis&Diržai,Lynai,Hamaca Diržai
Dydis None
Tipas Hamakas Dirželiai&Diržai
Modelio Numeris ZW-S04
Bendro Naudojimo Lauko Baldai
Max Guolis Svoris 1100LBS
spalva raudona,žalia,mėlyna,violetinė,oranžinė
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Funkcija Super Stiprus
Dirželio dydis 280cm*2.5 cm
Elemento Tipas 2 vnt hamakas lynai
Pakuotės inlucluding 2 dirželiai vienos saugojimo krepšys
Stilius Naujas hamakas dirželiai
modelis Hamakas Dirželiai&Diržai
Prekės Pavadinimas ZOWEE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai