Nauja Reduced price!
Profesionalus Mini Vairavimo Garso Diktofonas diktofoną, bet bodhis nenorėjo denoise 300 valandų, ilgą laiką, atstumas Magnetis stereo MP3 Susitikimas Rec

Profesionalus Mini Vairavimo Garso Diktofonas diktofoną, bet bodhis nenorėjo denoise 300 valandų, ilgą laiką, atstumas Magnetis stereo MP3 Susitikimas Rec

€22.57

-30%

€32.25

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mp3, garso įrašymas, diktofonas pen malaizija, magnetas neodimis, diktofoną, bet bodhis nenorėjo balso, ft3, diktofonas usb profesinės, atminties diktofonas "iphone", garso įrašas, rec kamera.

"Hyundai" Mini Audio Diktofonas 300 valandų įrašymo Magnetinio profesionalus Skaitmeninis HD diktofoną, bet bodhis nenorėjo denoise tolimojo paslėptas Funkcijas: 1. Vienu spustelėjimu pradėti įrašinėti / išsaugotas, paprastas naudoti. 2.Gali būti naudojamas kaip MP3 ar U-disko. 3. Su laiku atmintis, įrašomi failai turi laiko sinchronizavimas. 4. Mažas energijos auto išsaugo failus, kol išsijungs. 5. Smart balso aktyvuota funkcijas, nėra balso vyksta į budėjimo režimą, išsaugoti valdžią. 6.Paramos skaitmeninis triukšmo mažinimas. 7. Ilgas atstumas 60M sugauti balso 8.Built-in didelio jautrumo mikrofonas 9. Paramos lemputė išsijungia, kai įrašymą.Ne tik geros išvaizdos, bet taip pat galingas, jis gali būti naudojamas įrašyti gyvenimo, studijų ir įrodymų.Patogu ir praktiška. 360 laipsnių erdvinio garso įrašymas įmontuotas didelio kalibro mikrofonas gali skalės sugauti garso, be trūkstamų bet kokią informaciją, Ilgas atstumas 50M diktofonas,50m asortimentą, jautrus įrašymo,diktofonas gali įrašyti visą supantį garsą į diktofoną.Metalinis korpusas su stiprus magnetinis adsorbcija.Fiuzeliažo priima CNC technologijos ir turi stiprų magnetinį adsorbcijos jėga, kuri gali būti adsorbuoti ant metalo paviršiaus, todėl įrašymo daugiau paslaptis ir gamtos.Pastatytas-2000 m. didelės talpos ličio baterijos Garantuoja ilgalaikį įrašymo poreikius, tvarios biudžeto įvykdymo patvirtinimo, ateina su mobiliojo galios funkcija, naudojamas kaip avarinis energijos.Built-in 8/16/32GB atminties nereikia nerimauti nepakanka atminties. 32GB nepertraukiamo įrašymo už 1158 valandas Power-off, įrašyti įrašymo Kai nepakanka energijos, sistema automatiškai išsaugo failą, kad būtų išvengta nuostolių.Po maitinimo, po vieną-spustelėkite, jei norite įjungti įrašymo, daugiau patogu naudoti.Pažangus skaitmeninio triukšmo mažinimo.atkurti aišku gyvo garso.Daugiau stereo, realesnis techniniai duomenys: Gabaritiniai matmenys: 3*10*3CM Medžiaga: Metalas Talpa: 8/16/32B neprivaloma, Neto masė 100g Spalva: Juoda Įrašymo formatas: WAV Įrašymo greitis: 192 kbps Maks įrašymo metu: 300 Valandos (Baterija paskutinį kartą) Plėtros kortelę: nepalaiko Įrašymo režimas: Garso/ rankinis valdymas Muzikos formatas: MP3, WMA, WAV Sąsajos tipas: USB2.0 Maitinimo šaltinis: integruota ličio polimerų baterija Paketą Įeina 1 x Skaitmeninis Diktofonas 1 x USB Kabelis 1 x Ausinės 1 x Vartotojo instrukcija (Prašome palikti savo el. pašto adresą į mus, mes atsiųsime anglų vartotojo vadovas jums, Ačiū,) Ar norite geras ausines su nuolaida kaina?PRISTATYMAS

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite Pristatymas ir apmokėjimas tab produktų aprašymo puslapis, ir pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.apskritai, Patogiamgyvenimui.lt Standartinis pristatymas 15-35 dienas, Patogiamgyvenimui.lt Premium Laivybos 7-15 dienų.

3. Muitas: Dauguma standartinis pristatymas yra nemokamas muito, mes rekomenduojame jums kreiptis į savo vietos muitinės suprasti, kaip pardavėjas mes suteiksime jums pagalbą kiek įmanoma sklandžiai šalinimas, bet jums turi būti aišku, kad mokėti mokesčius savo šalyje yra jūsų pareiga.

4. Prašome atidaryti sklypo norėdami tai patikrinti, kai vietos paštininkas pristato jums.kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą sistemos pranešimas.GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Mes ir taip kompensuoti savo sąskaita, jeigu dėl kokybės klausimas.ATSILIEPIMAI

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamų atsiliepimų jav per 3 dienas po to, kai gauti siuntinių, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.

Kodėl tai 3 dienas?

Nes dauguma žmonių pamiršti, kad tai padaryti po 3 dienų.

Ačiū!KLIENTŲ PASITENKINIMAS Mes atsakas dauguma pranešimų per 24 valandas, išskyrus atostogas.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.Niekada nepalikite blogas peržiūrėti tiesiogiai, jei nėra ryšio, Šis būdas nėra išspręsti problemą.

Subalansuota Iš No
Išorinė Atmintis No
Balso Įrašymo Aktyvuotas Taip
Pakuotė Taip
Modelio Numeris "Hyundai" -K705
Su Garsiakalbiais No
Įrašyti Garso Formatas WAV
Išorinis mikrofonas No
Prekės Pavadinimas "HYUNDAI"
Atkūrimo Formatai mp3
Matmenys (Pxhxd) 3*10*3cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai