Nauja Reduced price!
15 Minučių, Pirtis, Smėlio Laikrodis, Sauna, Smėlio Laikmatis Sieniniai Smėlio Valandą Stiklas

15 Minučių, Pirtis, Smėlio Laikrodis, Sauna, Smėlio Laikmatis Sieniniai Smėlio Valandą Stiklas

€8.87

-16%

€10.68

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: smėlio laikmatis, stiklo valandą, pirtis sauna, smėlio laikrodis smėlio stiklo laikmatis, smėlio laikrodis, smėlio laikrodis, smėlio laikmatis sauna, 30 min smėlio laikmatis, laikrodis sauna, pirtis laikmatis.

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

[Gamtos Laikmatis] - rankų darbo smėlio laikrodis pagamintas iš rankų darbo medienos, sutankėja stiklo ir natūralaus smėlio.Yra aukštos šilumos varžos.Todėl ji ne tik užtikrina saugumą pirtis, bet taip pat naudoja jį ilgą laiką.Tai taip pat puiki dovana sodas, sauna arba infraraudonųjų spindulių kabina mėgėjams.

[Intelligent Design] pirties žiūrėti užtikrina sveikesnį, sauna.Su kontrastingos spalvos, vis tiek galite matyti aiškų vaizdą kelių metrų atstumu.

[Produkto Naudoja] Gali būti naudojamas kaip vaikų žaislai, šeimos apdailos, lentos, žaisti kortelės laikas, sauna laikas.

[Pastaba] Ji gali būti įdiegta skylių ji ant nugaros ir ji sukasi 360 laipsnių kampu.Jei būtina, jūs taip pat gali pridėti klijų.Smėlio laikas yra šiek tiek netikslūs, klaidos vertė yra per vieną ar dvi minutes.

Specifikacija:

Dydis:30cmH

Medžiaga: Medinis

Pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

1 x 15 Minučių, Pirtis, smėlio laikrodis

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 15 Minučių, Pirtis, Smėlio Laikrodis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai