Nauja Reduced price!
Avikailio Vidpadžiai Gamtos Shearling Tikro Kailio Vilnos, Kašmyro Šilumos Sniego Batai, Batų Padas Suaugusių Vaikų Žiemos Batai, Šilta, Negabaritinių

Avikailio Vidpadžiai Gamtos Shearling Tikro Kailio Vilnos, Kašmyro Šilumos Sniego Batai, Batų Padas Suaugusių Vaikų Žiemos Batai, Šilta, Negabaritinių

€5.05

-48%

€9.90

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vilnos vidpadis, vyrų batų žiemą, ios šildomi vidpadžiai, batai, vyrams, žiemą darbo sniego batai, įkrovos avikailių, kulkšnies įkrovos sniegas, įkrovos vyrai žiemą, atsparus vandeniui žiemos kailių sniego batai batus, plonas šildomi vidpadžiai, vidpadis šiltas žiemą.

-Jei norite pridėti elementą į savo krepšelį,galite kasos ir eiti į priekį su mokėjimo.

>>>>>Pristatymas

-Mes pristatymas su Kinija paštu, oro paštu ir e-paketinio, po mokėjimo, mes nedelsiant jums siuntą.Jei savo užsakymą arba skubos reikalavimas klientams (, prašome susisiekti su mumis,mes galime siųsti EMS,DHL,ir pan,bet reikia šiek tiek papildomų siuntimo mokesčių).

>>>>>Atsiliepimai

-Gerbiami klientai, mes dėkingi už jūsų geranorišką bendradarbiavimą su mumis, jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

-Prašome elektroniniu paštu mums arba telefono mūsų prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes išspręsti visas problemas, patenkinamai.

-Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai dėkingi.Tikimės, kad galime sukurti gerus &ilgalaikius verslo santykius su jumis, ačiū.

>>>>>Grąžinimo Politika

-Jei esate nepatenkintas prekės, rašykite mums grąžinti, arba vėl per vieną savaitę.Visi elementai turi būti grąžintas į pradinę būklę ir pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.

>>>>>Susisiekite su mumis

-Jei turite bet kokių klausimų apie laivybos ir kokybės, Pls nedvejodami rašykite mums.Mes ją išspręsti už jus per 24 valandas.

Pastaba:Mūsų kaina nėra įskaitant visus mokesčius, arba atokiose vietovėse už papildomą mokestį.Pls palikite mums savo el. pašto adresą, pateikus teismo nutartį, bet neaišku.Ačiū.

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį:

1).mokestis nustatomas pagal pirkėjo užsakymą ne mums, skirtingose šalyse, skirtingų mokesčio tarifo, todėl, jei jokio mokesčio, tuomet pirkėjas turi padengti.

2).Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba siuntimo išlaidas .Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

3).Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Medžiaga Vilna
Taikant Lyčių Neutralus/Vyrams ir Moterims
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Dydis 22.5 cm-27.5 cm
Funkcija Deodorization
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas LUCYLEYTE
Vidpadis Aukštis 3cm-5cm
Sezonas Žiemos
Lytis VYRAI
Modelio Numeris xd0001

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai