Nauja Reduced price!
2020 Naujas L15 Smart Žiūrėti 1.3 colių Full-fit Round Sport

2020 Naujas L15 Smart Žiūrėti 1.3 colių Full-fit Round Sport "Retina" Ekranas Su LED Žibintuvėlis Lauko Sporto " Bluetooth Smart Žiūrėti

€26.68

-50%

€53.36

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: smartwatch, Chronografas, ary laikrodžiai, amazfit žiūrėti, bs vandeniui žiūrėti, žiūrėti, smart žiūrėti, vyrai žiūrėti, smartwach vandeniui, žiūrėti xiaomi.

P68 Vandeniui, 1.3 colių IPS 360*360 pikselių visiškai apvalus ekranas, 370mAh baterija, 7 dienas baterija Širdies ritmas, EKG, kraujo spaudimą ir deguonies, pedometer, chronometras, muzikos valdymas, Bluetooth, kamera, Žibintuvėlis,,oras ekranas 4 surenka žiūrėti, 30 surenka iš app pasirinkti, taip pat parama naudoti savo nuotraukų, nes dia, labai naudinga ir patogu youl Dydis:48*48*13.2 mm su grupės 231mm Svoris:50g Ekranas:1.3'TFT apvalus ekranas 360*360 Touch:Visiškai jutiklinis ekranas Korpusas:Lieti žiūrėti atveju, mineralinio stiklo, veidrodžio, plastiko atveju atgal Dirželis:Oda su TPU juosta, Silikono Ediable , Milano Magnetinio Plieno galimybė Įkrovimas:Magnetinė įkroviklis, 1.5 valandą visiškai nemokamai Ekologiškų Produktų:CE, RoHS Pranešimas: Skambučiai, SMS, El. paštas, WhatsApp, Facebook ir kt.Širdies ritmo:24 valandos nuolatinis stebėti Veiksmai:Veiksmai, skaičiuoti, stebėti, sekti savo dienos duomenys Miego stebi:9-12 val automatiškai įjungti stebėti savo miego būsenos, automarically stebėti savo miego būsenos Ryšį priminti:Mažėjimas skambinti tik Baterija: 370mAh lithiumion polimero baterijos."Bluetooth": Bluetooth 5.0 Vibracija:parama Žiūrėti Kalbomis:Kinų, anglų, Japonų, rusų, ispanų, prancūzų, italų, vokiečių, portugalų, prancūzų, graikų, olandų, lenkų, Tajų, arabų, Indonezijos.App Kalbos:Kinų, Tradicinė Kinų, Anglų, Japonų, Korėjiečių, Vokiečių, Rusų, Ispanų, Italų, Prancūzų, Portugalų, Arabų, Čekų, Graikų, Persų, Olandų, Lenkų, Suomių, Švedų, Kinų, Tailando.Pastaba: 1. Nešiojami prietaisai stebėti žmogaus veikla, naudojant elektroninius jutiklius.Jie yra ne lygis, vartojimo elektronikos.Tai normalu, kad tam tikras nukrypimas.Sveikatos bandymo rezultatus, žiūrėti yra tik informacinio pobūdžio ir negali būti lyginama su medicinos įranga.Kai laikrodis yra ant paviršiaus objektas, yra ir bus širdies ritmo / kraujo slėgis ir kiti bandymo rezultatus.Tai yra normalu ir tai nėra produkto defektas. 2. Kaip firmware yra nuolat atnaujinamas, vartotojo sąsaja bus atitinkamai atnaujinti.Nuotraukos yra nuoroda tik, ir viskas priklauso nuo esamo gaminio. 3. Šis produktas-tai elektroninis produktas.Nereikia vonia su šio produkto.Nelaikykite šilumos esant aukštai temperatūrai.Nemerkite jo į vandenį . 4. Prašome parsisiųsti APP pirma, ir įpareigoja žiūrėti, nenaudokite mobiliojo telefono "Bluetooth" tiesiogiai susieti žiūrėti.Jei jis jau yra prisijungę, prašome ištrinti suderinta žiūrėti iš mobiliojo telefono "Bluetooth" įrenginio atitikimo.

Bylos Medžiaga LYDINYS
Kelis Ratukus Taip
Ekrano Dydis 1.3 colių
Tipas Dėl Riešo
SIM Kortelės Prieinamos No
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
GPS No
Tinklo Režimas NĖRA
Baterijos talpa 300-450mAh
ROM <128MB
Mechanizmas No
Judėjimo Tipas Elektroninis
Savybės
Sistema NĖRA
Stilius Sportas
Rezoliucija 360*360
Prekės Pavadinimas Nennbo
Ekrano Formos ROUND
Suderinamumas Viskas Suderinama
Juostos Medžiaga Silikagelis
Funkcija Atgalinės atskaitos
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
Kalbos Graikų
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Grupė Nuimamas Taip
RAM <128MB
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Baterija Nuimamas No
PROCESORIAUS Modelis RTL8762C

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai