Nauja Reduced price!
Dokas Įkroviklis USB Įkrovimo Kabelis Laido Stovi Garmin Fenix 5/5S/5X Plius 6/6S/6X Pro Safyras Venu Vivoactive 4/3 745 945 245

Dokas Įkroviklis USB Įkrovimo Kabelis Laido Stovi Garmin Fenix 5/5S/5X Plius 6/6S/6X Pro Safyras Venu Vivoactive 4/3 745 945 245

€7.91

-20%

€9.89

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: du medžio safyras pro, sapphire radeon pro, garmin fenix 3 3hr, garmin fenix 5 austa juosta, iphone xr tigras, fenix dirželis, fenix 6 garmin, kaina garmin fenix 5x, vivoactive 4, garmin laikiklis.

Įtrauka:

1. Platus suderinamumas: Ši įkroviklis dokas suderinamas fo Garmin forerunner 745/Venu Sq/fenix6 ir kiti laikrodžiai.

2. Patvarus ir aukščiausios kokybės: Šis įkroviklis yra suprojektuoti su smulkiai meistriškai aliuminio ir pirmos klasės nulio įrodymas.Šis aliuminio įkroviklis, laikiklis yra daug tvirtesnes nei plastiko įkroviklis, neslystantis padas ant dugno užtikrina didelę paviršiaus danga.Priėmė stora ryšio dizaino, kad yra reti rinkoje, kuri padeda išlaikyti įkroviklis vieta patikimas įkrovos.Lenktos formos suteikia aukštos atgal parama, siekiant užtikrinti savo sumanaus žiūrėti imamas patogiau.

3. Greitas įkrovimas: Jūs galite prisijungti su maitinimo adapteris, automobilinis adapteris, maitinimo bankas, nešiojamąjį kompiuterį ir pan., tie, apmokėjimo būdą, gali pateikti aukšto efektyvumo ir didelio stabilumo įkrovimo patirtis jums.Taip pat nustatyta, greitas ir stabilus įkrovimo greitis.

4. Saugus įkrovimas: Šis įkrovimo kabelis, doko yra įtampos reguliatorius ir PTC viduje, siekiant apsaugoti jūsų prietaisas yra pažeistas nuo viršsrovių, kai prijungtas prie maitinimo šaltinio.Ir tai yra daugiau įtampos ir nuo srovės apsauga, kurios bus apsaugoti jūsų žiūrėti iš pažeista, kai baterija įkraunama.

5. Kompaktiškas ir lengvas: Šis įkroviklis dokas yra lengva nešiotis, kai jūs einate.Kompaktiškas ir lengvas dizainas yra patogus, keliautojams ir verslo vartotojams.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Įkroviklis Dokas Suderinamas su Garmin forerunner 745/Venu Sq/fenix6

Spalva: kosmoso pilka, sidabro

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: apie 73*72*55mm/2.87*2.83*2.17 į

Svoris: apie 133g

Taikytinos modeliai: suderinama fo Garmin forerunner 745/Venu Sq/fenix6

Pastaba: Prašome už savo smartwatch prieš baterija senka.

Pakavimo sąrašas

1*Kroviklio Komplektas

Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamumas Viskas Suderinama
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Funkcija Aukščio Matuoklis
Prekės Pavadinimas aiboduo
Kalbos Norvegų
Tipas Įkrovikliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai