Nauja Reduced price!
Naktiniai Dulkių Šepetys Ilga Rankena Mop Valymo Artefaktas Buitinių Lova Apačioje Skirtumas Švaraus Kailio Plaukų Valymo Dulkių Magija Mikrofibros Duster

Naktiniai Dulkių Šepetys Ilga Rankena Mop Valymo Artefaktas Buitinių Lova Apačioje Skirtumas Švaraus Kailio Plaukų Valymo Dulkių Magija Mikrofibros Duster"

€6.78

-11%

€7.70

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: "renault duster", šepetys valyti, Duster", automatinis mikropluošto duster", minkštas dantų šepetėlis, elektros nugara duster", didelis plunksnų duster", grindų mop, mop rpg, dulkių šepetys šluotos.

75346 Rekomenduojama, Kad Jūs

Spalva: Pilka

Dydis: 102-137cm

Medžiaga: PP + aliuminio lydinys

Paketas apima: 1 mop+ 1/2 rpg

Savybės:

Aukščiausios kokybės Medžiagos: Su bendable duster strypas pagamintas iš medžiagos PP ir aliuminio lydinio.Galvos padengti audiniai yra pagaminti iš mikropluošto, minkštas ir švelnus naudoti, bus apsaugo paviršių prekių, o sugeria dulkes veiksmingai.

Mirusiųjų Kampe valiklis: Į duster yra plokščias ir plonas formos su ilga rankena, kuri leidžia jį pasiekti į kampus, spragas ir pozicijų, kad negali būti valomi lengvai, suteikti daugiau patogumo savo valymas.

Lanksčios ir Bendable: rankena gali būti perskaičiuojama jums reikia, taip pat vadovas gali būti pašalintas naudoti atskirai, labai lankstus naudoti.

Komplektuojamas su tvirtinimo taškai uodegos, kurį galite pakabinti bet kur, jūsų patogumui, taupant daug vietos jūsų kambaryje.

Platus Naudojimas: Valymo įrodymas, ventiliatorius, langų, kabo šviesa, taip pat didžiosios fotografijos, automobilių, klaviatūra ir pan.valymas.

Laikyti sofa-lova, stalas, spintelė nuo dulkių.

Naudojimas Automobilis
3 Valymas nuo dulkių
Duster Galvos Formos Aikštė
1 namų,automobilių
Kilmės KN(Kilmės)
4 Lovos apačioje
Duster Galvos Medžiaga pp
2 nuvalykite dulkes

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai