Nauja Reduced price!
2vnt Belaidžių Valdymo LED 9x10 M +30W RGB 3in1 LED Par Šviesos Plauti Žingsnis Uplighting Jokio Triukšmo, Nuotolinio Valdymo Scenos Šviesos dj šviesos

2vnt Belaidžių Valdymo LED 9x10 M +30W RGB 3in1 LED Par Šviesos Plauti Žingsnis Uplighting Jokio Triukšmo, Nuotolinio Valdymo Scenos Šviesos dj šviesos

€55.81

-4%

€58.74

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dmx led, led par belaidžio, dmx led plauti, akumuliatoriaus led par, dmx led rgb, led par, dj rgb, dmx wifi, belaidžio dmx, dmx led par.

Belaidis valdiklis pagrindinė plokštė + nuotolinio valdymo pultelis Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ir Įsigyti iš mūsų Gamyklos.Ir prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą.Privalumai Esame profesionalus Apšvietimo mnufacturer su daugiau nei 10 metų patirtį šioje srityje, labai žinote, kaip svarbu led lempos kokybės, turi įvairių rūšių led scenos šviesos.Mes rimtai pažadėjo visi mūsų led scenos šviesos naudojant Tianxian led, kuris yra geriausias " led Kinijoje, žinomas dėl savo ryškumo ir gera stabilių rezultatų, ilgas darbo laikas, Mes pagal savo nacionalinius standartus, naudojimo elektros prietaisai, galite siųsti atitinka standartą įtampa ir kištuko.Belaidis nuotolinis valdymas,tuo pačiu timeyou gali valdyti 20 vienetų LED Par , nuo 30 m, gali būti, nuotolinio valdymo pultu.Greitai reaguoti, paprastas valdymas, su super skverbiasi gebėjimas, gali kirsti jokių kliūčių nuotolinio valdymo pultu.Pavyzdžiui, per minios, sienos, stiklo ir t.t kliūtis, vis dar gali Xpress " nuotolinio.Produkto specifikacijos: Įtampa: AC90V-240V.50-60hz LED Qty: 9 x 10W RGB 3in1 + 30W RGB 3in1 Spindulio Kampas:25/45 laipsnį.Valdymo režimas:DMX512,Master/Slave,Garso Aktyvus ir Dirbti Automatinio Valdymo Kanalai: 7 DMX Kanalai galingumas:90W-120W Naudojimas:Etapus, bažnyčia, naktiniai klubai, pramogų salės, Diskoteka, Viešbučiai, parduotuvės Pakuotė: 1 x Scenos Šviesos 1x Instrukcija 1x Belaidžio nuotolinio valdymo 1X Dvigubas laikiklis jungas dvigubinamas kaip grindų stovas ir dviem varžtais Spindulio kampas: 25/45 laipsnį, gali būti pasirinktas.Jei ne sakė, kai užsakymą, mes laivas su 45 laipsniu, nes 45 laipsnių turi geriausią poveikį plauti.

Pristatymas : 1. MES LAIVAS VISAME PASAULYJE.Visi užsakymai bus išsiųsti iš Guangzhou Kinijos.Vežėjas DHL:2-4 Dienas, UPSS:5-7 Dienas, UPSE:4-6 Dienas, "FEDEX": 5-7 dienas ir TNT, EMS, KINIJA POAT IR HONGKONG POST.

2. Jei perkate kelis elementus, galite išsaugoti krovinių kiekvienam papildomų elementų.Jei perkate 12pcs ar daugiau ir tik tada reikia tik 1 vartotojo vadovas jums sutaupyti 11 vartotojo žinynas, galite sutaupyti$1 dėl Energijos Taupymo.

3. Mes turime daug patirties, todėl mažesnės vertės sąskaitoje faktūroje turi lydėti prekes ir sumažinti muitų mokesčių būtų kreipiamas apie savo Importo.Mažesnės vertės sąskaitos faktūros bus klausimu, kaip DOVANA, jei jums nereikia "dovana", nedvejodami pasakyti.Jei turite sunkumų daro savo deklaraciją, ar jums reikia nuskaityti mažiau vertė puslapyje, pasakykite mums, mes už jus!

4. Mes laivas Patogiamgyvenimui.lt adresas TIK, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Patogiamgyvenimui.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

5. Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų gamyklos į jūsų duris, jei paliksite IŠSAMŲ GYVENA ADRESAS SU GALIOJANČIU, KONTAKTINIO TELEFONO NUMERĮ, bet ten kažkada paketo gal nepavyko iš siuntimu, mes atkreipti dėmesį susisiekti su savo vietos pašto sistemos arba Muitinės gauti savo sklypo.

6. Laivybos Laikas

- Užsakymų šeštadienis-ketvirtadienis - gauti ANTRĄ DIENĄ PRISTATYMAS!

- Užsakymų Penktadienis - Laivas Sekmadienį. -Jeigu norite ją grąžinti, arba norite pirkti kitus produktus pakeisti elementus, jums jau apmokėta, prašome pranešti mums artimiausiu metu.

- Mes pasakyti jums sekimo numerį, antrąją dieną pristatymas.

7. Jei prekes siunčia į Braziliją, prašome pateikti mums jūsų CPF numeris, ačiū iš anksto.

8. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.

-Prašom patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

9. Prašome pranešė, kad už 110V/220V/240V produkto, kai užsakymą.Visi mūsų produktai yra AC110-240V.Jei jums reikia kitos specialios voltų, prašome susisiekti su mumis/prieš užsakymus.

10. Prašome laikyti įstatymo projektą, laivybos, jeigu prekės yra sugadintos, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas.Visos prekės, kai laivybos gamyklos yra geros sąlygos, prašome kreiptis į vietos vežėjas, ir paprašyti kompensacijos per 3 dienas, gavus prekes iš vežėjo.

11. Draudimas.Už didelės vertės prekes, prašome nusipirkti draudimo laivybos, jei norite.NEMOKAMAS PRISTATYMAS nėra įskaitant draudimo mokestis.Prašome susisiekti su mumis, jei reikia draudimo.Grąžinimas :

1. Visus grąžina turi būti postmarked per 14 dienų nuo gavimo datos, patvirtino, pristatymo Vežėjas.

Jei prekė yra pažeista, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas nuo pranešimo gavimo.

2. Grąžinamosios išmokos, būtų galima per 30 dienų nuo pradinės datos gavimo elementus.Siunčiamo pašto siuntimo išlaidas, kad mes mokama jau ir krovinių siuntimo atgal, taip pat bus išskaičiuota iš bendros sumos.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš siunčiant atgal.

4. Prašome susisiekti su mumis prieš jums įdėti ginčo ar norite dalies grąžinimo ar kompensacijos.Garantija :

Galia 150w
Įtampa 90-240V
Elektroninių Tamsos 0-100% tamsos
Prekės Pavadinimas HYULIGHTS
Belaidis Nuotolinio Valdymo Pultas didžiausias 20m
Funkcija DMX, Master/Slave, savarankiškas, Auto run, Garso
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Stilius Mini
gaminio dydis 20.5x10x20.5cm
Modelio Numeris 9-T
Neto Svoris 1,5 KG
Kanalai 7 Kanalai
Proga Home Entertainment
led RGB 3IN1 + RGB spalvų mišinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai