Nauja Reduced price!
2VNT Prabangus Satino Užvalkalas Šilkiniai Satino Pagalvės užvalkalą Šilko-Kaip Satino Užvalkalas Namų Miegamajame Patogi TB Pardavimas

2VNT Prabangus Satino Užvalkalas Šilkiniai Satino Pagalvės užvalkalą Šilko-Kaip Satino Užvalkalas Namų Miegamajame Patogi TB Pardavimas

€7.59

-36%

€12.04

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vyrai kuprinė 13 f 3, toe žiedai moteris banga, suzuki gs500 f šviesos, sportiška mergina platforma, tactil žiūrėti militar, dėkle telefonas meizu m5s, dirželiai samsung mach3, vga nešiojamas kompiuteris msi gt663, žaislai r sudbury valandas.

2VNT Prabangus Satino Užvalkalas Šilkiniai Satino Pagalvės užvalkalą Šilko-Kaip Satino Užvalkalas Namų Miegamajame Patogi TB Pardavimas

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Aprašymas:

Medžiaga: poliesterio pluoštas

dydis:

JAV-S: 51*66cm

JAV-Q: 51*76cm

JAV-K: 51*102cm

Patalynės audinių: šilko imitacijos

Spalva: Juoda, Žalia, Balta, Rožinė, Šviesiai Pilka, Šampanas, Tamsiai Mėlyna, Pupelių Pasta, Tamsiai Pilkos Spalvos,

Specifikacija:

1.100% POLIESTERIO SATINO: Mūsų Satino pagalvę padengti naudoja 100% poliesterio satino ,Aukštos kokybės satino ir yra labai patvarus ir turi unikalią ir blizgūs lygi ir minkšta jausmas.

2. RAUKŠLIŲ NEMOKAMAI &GERIAUSI PLAUKŲ IR ODOS: Lygaus satino užvalkalas gali apsaugoti savo plaukų.Satino užvalkalai sumažinti trintį jūsų gražūs garbanoti plaukai ir sumažina plaukų pažeidimų, taip pat galite apsaugoti savo odą nuo veido miego linijos, kad galėtų tapti gilias raukšles.

3. ULTRA SOFT & SKLANDŽIAI MEDŽIAGA:Mūsų Satino Pagalvės užvalkalą, paprastas ir stilingas, plaunamas yra patogiau.Šie pagalvių užvalkalai yra lengva rūpintis.Nėra užtrauktuką, todėl jį labai lengva įdėti ar pasiimti pagalvę.

4. LENGVA PLAUTI: aušinimo prabangus satino užvalkalas telpa labai šalta, subtilus plauti ir geresnių ORO SAUSA, ji kabinti ant stovo, o ne būgniniai sausas.

5. KĄ JŪS GALITE GAUTI: Galima Satino Užvalkalai 2, Pagalvių užvalkalus, Mes taip įsitikinęs, kad mūsų kokybės satino pagalvės užvalkalą,Jei jums reikia pagalbos ar turite klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes norime, kad mūsų klientai turi būti 100% laimingas ir patenkintas.

Komplektą Sudaro:

2 x Prabangus Satino Užvalkalai

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nepadori Nuotrauka No
Technics Audiniai
Reitingas Klasės
Funkcija Kita
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Paprastas
Medžiaga Kita
Audinio Skaičius Kita
modelis Verpalai Dažyti
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Tipas Kietas
Siūlų Skaičius Kita
Modelio Numeris Prabangus Satino Užvalkalai
Naudoti Kita
Tipas Užvalkalas
Prekės Pavadinimas DUSTPROOFVEIL

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai