Nauja Reduced price!
Statinis Kabintis Langų Plėvelė,Privatumo Durų Plėvelės,Dekoratyvinis Stiklas, Plėvelės,Bambuko/Nuimamas/Tamsintas Stiklas/Anti UV Namų Biuro Dekoras

Statinis Kabintis Langų Plėvelė,Privatumo Durų Plėvelės,Dekoratyvinis Stiklas, Plėvelės,Bambuko/Nuimamas/Tamsintas Stiklas/Anti UV Namų Biuro Dekoras

€3.76

-10%

€4.18

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: parašas, langų plėvelė, filtras ekranas, dichroic, lipni langą privatumo filmas, bambuko stendas, stiklo Privatumo, filmas maisto, holograph vinilo, dekoras plėvelės langą, filmas langą.

Langų plėvelė privatumo lygis -★★★☆☆, labai mažai privatumo, suteikti šiek tiek privatumo ir leisti šviesą.Taikoma daugeliu atvejų, BET NE rekomenduojame vonios kambarys.NEREIKIA pamiršti, kad pašalinti pagrindo apsauginė plėvelė, prieš pradedant ant stiklo arba jis bus ne kabintis.Jokių klijų & statinis kabintis: aplinkai draugiškas su jokių kenksmingų medžiagų išleidimo, lengva pozicija ir pašalinti be jokių likučių.Daugkartinio naudojimo: gali būti pakartotinai naudojamas, jeigu nebūtų sugadintas ar suteptas.Kontroliuoti šilumos ir apsaugos nuo UV lange įsitvėrus: saulės kontrolės savybes, siekiant sumažinti šilumos, saulės šviesos ir blokuoti 96% kenksmingų UV spindulių, apsaugoti savo baldus nuo senėjimo.Prekės dydis: lengvai apipjaustyti iki reikiamo dydžio žirklėmis arba naudingumas peilis.Paprastas naudojimas: tik reikia šiek tiek (muiluotu) vandens ją taikyti.Prašome sumažinti langų plėvelė pučia karšto oro plaukų džiovintuvas, prieš taikant pagal šaltos žiemos (Detaliau nurodymus, žr. gaminio aprašymą žemiau).DĖMESIO temperatūrą!Medžiagos langų plėvelė bus šiek tiek grūdinto temperatūra nukrinta.Šiuo atveju, jums gali rasti, kad tai sunkiau įdiegti statinis kabintis langų plėvelė žiemą, nei vasarą.Dėl žemos temperatūros, lango plėvelės gali išlaiko garbanoti kraštai ir negali klijuoti ir ant stiklo.Jei susidūrėte su tokia situacija, mes siūlome imtis filmo nuo stiklo ir minkštas langų kino pučia karšto oro plaukų džiovintuvas.Būtų geriau, priploti kraštus sunkus knygos kelias valandas po to.Tada taikyti jį dar kartą.Filmas yra tvirti, daugkartinio naudojimo ir kai tinkamai taikomos truks daugelį metų.WXSHSH filmas siūlo ištisus metus energijos taupymo, dvigubo veiksmų langų plėvelė padeda išlaikyti šilumos, vasarą ir atspindi šilumą žiemą.Tai kaip akiniai nuo saulės jūsų namuose apsaugoti saloną nuo kenksmingų UV spindulių.Filmas yra saugus jūsų "windows", ir jūs galite patirtį patogumą ir pamatyti taupymo.

Diegimo Instrukcijas: 1. Priemonė paviršių ir supjaustyti filmą.Palikti papildomą colių marža kiekvienos pusės lengvas reguliavimas. 2. Valyti objekto paviršiaus kruopščiai ir įsitikinkite, kad paviršius yra pakankamai švarūs, be jokių dulkių. 3. Nulupkite skaidraus pagrindo filmas kartu ir trumpą pusėje. (Labai Svarbu!!!) 4. Purškimo daug vandens arba muiluotu vandeniu tiek SKLANDUS lango pusėje plėvelė ir lange, tada įdiegti langų plėvelė ant langų. 5. Naudokite minkštą rankšluostį arba valytuvas, nuvalykite filmas ir atgal, įsitikinkite, kad burbuliukai ir vanduo buvo visiškai pašalinta. 6. Apdaila nuo maržos ir naudoti audiniu išlyginamasis filmas.Čia jums eiti!Kaip Nulupkite Aiškaus Pagrindo Plėvelė: 1 Žingsnis - Prašome šlapias vieno lango plėvelė kampe ir pirštais pasukti jį, o atsukite tvirtinimo tarp langų plėvelė ir aiškiai pagrindo plėvelė; 2 Žingsnis - pateikite lipni juosta šone aiškiai pagrindo kino kampas (mes taip pat pridedamas mažas lipni juosta kiekviena roll, langų plėvelė, jūsų patogumui), ir tada paspauskite jį veiksmingai tvirtinimas; 3 žingsnis - Ir tada galėsite atskirti aiškaus pagrindo plėvelė nuo langų plėvelė lengvai.Pastaba: langų plėvelė veikia tik ant lygaus, ŠVARAUS ir LYGAUS paviršiaus.Tai bus ne klijuoti ant plastiko, susmulkintos arba nelygių paviršių.Išsami montavimo instrukcija yra atspausdinta viduje WXSHSH prducts.

Tipas Stiklo Filmai
Plotis 30/45/60/90 cm
Modelio Numeris 30/45/60/90 x 80/100/150/200/300 cm
Poveikis 3D Bambuko Poveikis
Ilgis 80/100/150/200/300 cm
Prekės Pavadinimas WXSHSH
Būti taikoma Kalėdinis namų dekoras Baldai apsauginės plėvelės
Medžiaga pet
Savybės Sauga ir apsauga nuo vagystės 100% Šviesos Blokavimas
Kitą pavadinimas Stiklo lipdukas / Stiklo Atspalvis / Langų Danga/ Saulės filmas
Funkcija Šilumos Izoliacija
Paviršiaus Apdorojimas Nepermatomas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai