Nauja Reduced price!
2vnt Lengva Įdiegti Skaidrių Sklendė Soft Close Skaidres Mechanizmas Baldai Grąžinimas Aksesuaras Vadovas stumdomas tvarto durų hardw kelio

2vnt Lengva Įdiegti Skaidrių Sklendė Soft Close Skaidres Mechanizmas Baldai Grąžinimas Aksesuaras Vadovas stumdomas tvarto durų hardw kelio

€8.68

-5%

€9.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: slideing durų furnitūrą, linijinis lentelė, plonas stumdomas barn durys, baldų minkšta uždaryti, svirno durų hardwar, vaikai skaidrių, miegamasis furnitur, durų skaidrių, geležinkelių stumdomas duris vadovas, šildomi tvarto durų aparatūros komplektas.

Informacija apie gaminį Įdiegti į geležinkelių ir (arba) kelio be atidarymo anga,daugiau covenient už cuostomer.Geležinkelio/kelių turėtų plotis 40mm, storis 6 mm , atstumas tarp durų viršaus iki bėgio/stebėti apačioje reikia mažiau nei 15 mm.Maximun apkrova:80 kg Insulto ilgis:110mm Maximun traukiant jėga:20N veikimo laikas:4-8S, o Gaminio eksploatavimo laikas:50000-80000 Dėžutės dydis:370*80*70mm Už standartinį ratuką:

Visų ratų:

Pakuotės Rodyti

Privalumai

1.Profesinės gamyklos duris ir aparatūros 10 metų,suteikti jums puikus klientų aptarnavimas.

2.Produktai yra pagaminti pagal CE,EN,SGCC,ISO9001,SAS,CCC,ANSI, KAIP/NZS2208 ir " Intertek.

3.Pažangi įranga užtikrins greitai apsisukti laiko,daugiau nei 5000 rinkiniai 150cm/183cm/200cm geležinkelių rinkiniai sandėlyje ir pristatymo iš karto.

4.Profesionalių dizainerių, kad atitiktų visus jūsų reikalavimus.Individualų tipų suteikiant jums didžiausią pasirinkimo sandorių geriausią vertę.

Apie Metek

Hangzhou Metek Co.,Ltd-gamintojas stumdomas duris serija,sūpynės, durų serija,medinės durys,stiklo durys ir aksesuarai ir kt. .Su aukštesnės kokybės ir labai konkurencinga kaina, mes tampame tiekėjas didelių namų tobulinimo įmonės .Taip pat mes turime savo profesionalūs dizaineriai, kad atitiktų visus jūsų reikalavimus.

Su dvasia "Kokybė yra verslo gyvenimo" ,mes jau praėjo kokybės sistemos patikra ISO9001:2008.Tuo tarpu mes nuolat teikti visi darbuotojai griežtai laikantis mokymo valdymo, kokybės ir technologijų.Ypač,kiekviename gamybos shift mūsų bendrovė bus patikrintos siekiant 100% garantija, kokybė.

Po politikos "gera kaina pagrindu, siekiant geriau aptarnauti klientą,geros kokybės, orientuotos geriau patenkinti klientų", mes laimėjome pasitikėjimą ir paramą iš daugelio oversea klientams,ir dabar mes tikimės, kad pradinių ir išlaikyti ilgalaikį bendradarbiavimą su jumis.Jei bet mūsų produktų atkreipti jūsų interesus,tiesiog jaustis laisvai susisiekite su mumis.Mes padarysime viską, kad pateikti jums geriausią sprendimą jūsų poreikį.

Rinkos Ir Klientų

Susiję Produktai

Maximun pakrovimo galia 80kg
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Modelio Numeris BP03-BP07
važiavimo laikas 4-8S
Tipas skaidrės
Insulto Ilgis 110mm
Maximun traukimo jėga 20N
Produkto gyvavimo 50000-80000 tims
Prekės Pavadinimas barndoor

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai