Nauja Reduced price!
R305 GAMYBA OPTINIŲ BIOMETRINIAI PIRŠTŲ PRIEIGOS KONTROLĖS JUTIKLIO MODULIO SKAITYTUVAS SU 980 SAUGOJIMAS

R305 GAMYBA OPTINIŲ BIOMETRINIAI PIRŠTŲ PRIEIGOS KONTROLĖS JUTIKLIO MODULIO SKAITYTUVAS SU 980 SAUGOJIMAS

€15.38

-5%

€16.36

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vonios jutiklis, fsr rezistorius, pirštų atspaudų skaitytuvas, finger print jutiklis, pirštų atspaudų augti, pirštų atspaudų jutiklis, juoda linija jutiklis, arduino pirštų atspaudų, lazerinis jutiklis, "bluetooth" hc06.

R305 pirštų atspaudų modulis rinkinys susideda iš optinio pirštų atspaudų jutiklis, didelės spartos procesoriumi (DSPS), ir aukštos kokybės algoritmas, pagrįstas, didelės talpos "FLASH" lustas, aparatūros ir programinės įrangos struktūros, stabilių rezultatų, ji turi paprastą struktūrą ir pirštų atspaudų įėjimas, vaizdo apdorojimo, pirštų atspaudų paieškos, paieškos ir modelis, saugojimo ir kitas funkcijas

produkto savybės:

◆ funkcija: nepriklausomai užbaigti pirštų atspaudų kolekciją, pirštų, pirštų atspaudų atitikimo (1:1) ir pirštų atspaudų paieškos (1:N) funkcija.

◆ kompaktiškas dydis: kompaktiški matmenys, ne išorės algoritmas SKAITMENINIŲ SIGNALŲ PROCESORIUMI (DSP) apygardos valdyba buvo integruota, lengva įdiegti, mažiau nepakankamumas.

◆ ultra-mažas energijos suvartojimas: produkto bendras elektros energijos sąnaudos yra labai nedidelės, tinka mažai energijos suvartojimo reikalavimai proga.

◆ antistatikas sugebėjimas: labai stiprus antistatikas sugebėjimus, anti-static indeksas pasiekė 15KV virš.

◆ paprasta programa plėtra: kūrėjai gali kurti pirštų atspaudų taikymas produktams patys pagal pateiktą kontrolės instrukcijos, be profesinės pirštų atspaudų identifikavimo žinių.

◆ apsaugos lygis yra reguliuojamas: tinka naudoti įvairių programų, saugumo lygis gali būti nustatytas vartotojui galimybę reguliuoti.

R305 pirštų atspaudų modulis trumpas aprašymas:

1. Pirštų atspaudų talpa:

R305 pirštų atspaudų modulis saugojimo talpa yra 980 .

2. Aprašymas sąsaja:

R305 pirštų atspaudų modulis tuo pačiu metu yra RS232 ir USB1.1 dvigubos sąsajos bendrauti su išoriniu pasauliu ; į USB1.1 sąsaja gali būti prijungtas prie kompiuterio; RS232 sąsaja yra TTL lygio, numatytasis spartą į 57600 pakeitimai gali būti daromi, su nuoroda į komunikacijos protokolą, side-by-side su ankstesniais single-chip Mikrokompiuterių, pavyzdžiui, RANKOS,DSP arba, pavyzdžiui, su nuosekliojo prievado prijungtas prie 3.3 V 5V vieno-lustas gali būti tiesiogiai prijungtas prie.Prijunkite kompiuterį reikia lygis-akcentų, atkreipkite dėmesį, kad lygį, konvertavimo , pavyzdžiui, kaip MAX232 grandinės.

3. Atsižvelgiant į modulio aptikimas

pirštų atspaudų modulio po srovę, pirštų atspaudų įsigijimo langas "flash", - sakė savikontrolė, jei ne "flash", patikrinkite, ar elektros energijos tiekimo yra atstatomas, negerai.Normalu yra kai šilumos lustas, kai darbo,, tai yra normalus reiškinys, yra per griežtas bandymo galite būti tikri, naudoti .

Techniniai parametrai:

maitinimo įtampa: DC 4.2~6.0 V

maitinimo srovė:

darbinė srovė: 110mA (tipinis vertė)

pikinė srovė: 140mA

pirštų atspaudų vaizdo įvesties laikas:

langų dydis: 15╳19mm

derinimas:

santykis (1:1)

paieškos metodas (1:N)

savybė failų: 256 baitų

šablono Failą: 512 baitų

saugyklos talpa: 980

saugumo lygis: penkių lygių (nuo mažo iki didelio: 1, 2, 3, 4, 5)

atpažinti klaidingą norma (TOLI):

nors zhen lv (FRR):

paieškos Laiką:

kompiuterio sąsaja: UART\USB1.1

ryšio sparta (LĖKTI): (9600 ╳ N)bazinių punktų, kur N = 1-12 (numatytoji reikšmė N = 6, aš .e., 57600bps)

darbo aplinka:

temperatūra:-20 ℃-+40 ℃

santykinė drėgmė: 40% RH 85% RH (ne kremas)

saugojimo aplinkos:

temperatūra:-40 ℃-+85 ℃

santykinė drėgmė:

Modelio Numeris R305
Prekės Pavadinimas SZYTF
sąlyga Naujas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas modulis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai